Ali sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 09:43

Axa Sigorta'nın check-up hizmeti için müşteri hizmetlerini aradım. 3,4 denememden sonra nihayet bir temsilci ile görüştüm. Her aramam yaklaşık 20 dakika sürdü. İzmir 'de yaşadığım için Bostanlı kardiya diye bir yerden randevu oluşturacaklarını söylediler. 28.09.2023 günü sabah 09.00 için SMS gönderdiler. Ertesi gün 29.08.2023 diye düzeltme yaptılar ve SMS attılar. Tüm işlerimi bu tarihe göre ayarladım. Ancak bir gün sonra tekrar 04.10.2023 saat 09:00 için SMS attılar. Neyse olabilir dedik. Bostanlı Kardiya ya geldiğimde yine Axa'nın aynı benim gibi günleri değiştirilen hastalar vardı. Hepimiz sorun yaşadık ve bugün içinde bize randevu alınmamış. Neyse ki görevli yardımcı oldu. Daireden bozma bir klinik. Akciğer filmi binanın arka tarafında bulunan eski bir ambulansta çektiler. Ambulans kirli ve içi berbatı. Axa nasıl böyle bir klinikle çalışır aklım almıyor. Bir daha Axa asla...

04 Ekim 2023 10:17 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Sn. K. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

04 Ekim 2023 19:44

Sitenize yönlendirilen başvuruya ilişkin Sn. K. ile irtibata geçilerek bilgi paylaşımı sağlanmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

Ali
04 Ekim 2023 19:47

Evet aradılar ve ne olduğunu bir kez de konuşarak öğrendiler. Bence Saglık bakanlığı emrinde il sağlık müdürlükleri bu sağlık klinikleeini denetlemesi lazım. Bildiğiniz merdiven altı.

Meltem sonuçtan çok memnun

17 Şubat 15:39
"Teşekkürler"

Axa Sigorta İle İletişim Sorunları Ve Mağduriyet

30 Ekim 2024 10:10

Ücretsiz Check-Up Hakkım Sürekli İptal Edildi, Mağdur Edildim!

09 Eylül 10:07

Eksik Evrak Nedeniyle Haksız Red Ve Oyalama