Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta Araç İhalesi Düşürülmüş Km

Axa Sigorta Araç İhalesi Düşürülmüş Km
23 Ağustos 2024 19:43

Axa Sigorta anonim şirketi sovtaj ihalesinden araç aldım aracın km si 162000 km olarak paylaşılmıştı aracı aldık. Kontrol ettik 440000 den fazla çıktı km si düşürülmüş ve Axa Sigorta da bu şekilde ihaleye sunuyor. Axa sigortanın eksperleri bu araçlara bakmıyor ama eksper ücreti adı altında bir sürü para alıyorlar. Çok acil mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

26 Ağustos 2024 09:32

Axa Sigorta km si düşürülmüş araç satışı yapıyor ve onlarca zarardan sonra bana verdiği cevap şaka gibi sözleşmede kabul etmişim. Gizli ayıpları ile birlikte kabul ediniz mi yazıyor sözleşmede şaka gibi bir sigorta şirketi. Mağdur ediyorlar bir de sözleşme ile aradan çekilmeye çalışıyorlar

axa-sigorta-arac-ihalesi-dusurulmus-km-1.jpg
26 Ağustos 2024 08:19

Axa Sigorta şirketinden hasarlı araç aldım ihalede araç bilgilerinde aracın 162575 km de olduğu yazıldı fakat aracı getirdiğim zaman aracın 450000 km den daha fazla olduğunu gördüm. Axa Sigorta şirketini arıyorum fakat ilgili birim yok denilerek bir çözüme varamiyorum. 250 bin tl zararım var fakat bizimle alakası yok deniliyor. Böyle sorumsuzluk olmaz. Muhatap bulamıyorum Axa Sigorta pişmanlıktır

26 Ağustos 2024 08:14 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sn. H. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

26 Ağustos 2024 10:01

Mağduriyetimi sözleşmeniz ile kapatmaya çalışıyorsunuz size hakkımı yedirmeyeceğim

27 Ağustos 2024 09:25

Sn. H. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusunda bilgilendirme yapıldığını bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

27 Ağustos 2024 12:19

Boş bilgilendirme sözleşmenizle korkutuyorsunuz ama hukukta gizli ayıp denen bir şey var ve sözleşme ile kapatılmaz

Sadik sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 19:07
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta Araç Değer Tespitinde Pazarlık Ve Açıklama Eksikliği Mağduriyeti

27 Haziran 2025 08:35
Raşit sonuçtan memnun

20 Ocak 2025 16:45
"Şikayetvar.com adresine doldurduğum Şikayet formu akabinde hemen geri dönüş yapıp mağduriyetimi giderdiler. İlgileri ve yardımları için teşekkür ederim."
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 00:27

Axa Sigorta İle Çözülmeyen Pert Bedeli Ve Exper Sorunu