Awox Kumandanın Çekim Alan Çok Zayıf Kanallar Kendi Kendine Değişiyor!

17 Kasım 2024 23:08
16 Kasım 2024 21:13

Bir sürü televizyon aynı fiyatta olmasına rağmen yerlidir dedik bizimdir dedik aldık aldığım günden beri parmaklarım kas yaptı kanal değiştirmek için illaki kalkıyorum televizyona 10:20 santim 1 metre kala çekiyor en kaliteli pilini kullanıyorum Şanlıurfa'da servisi de yok kasiyeri aradım telefona bakan yok kimse yok

18 Kasım 2024 20:19

Kumanda ile televizyonu çalıştırmak için ilk günden bugüne kadar onlarca defa en kaliteli pilleri denememe rağmen televizyon yanına geliyorum ondan sonra kumanda çekiyor yani kumandayı da işlem yapmam o kadar sıkıntılı ki bazen sınırı balkondan aşağı atmak istiyorum

21 Kasım 2024 07:34 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, AWOX Müşteri İletişim Merkezi

11 Şubat 2025 12:07

Sayın yetkili benim televizyonum garanti kapsamında olmasına rağmen kumandamı ücretli aldım bana dedikleri şeyi kumandayı suya düşürmüşsün kesinlikle öyle bir şey yaşanmadı ben kutudan açtım sadece televizyonu kurdum çalışmadan görünce de sizlere bilgi verdim benim tek kusurum ne biliyor musunuz Urfa’da servisin olduğunu bilmiyordum kaç yeri de aradım bizi ilgilenmiyoruz dediler televizyonun kurulumunu kendim yapmam da

Televizyon Kanal Sıralama Sorunu Ve Yetersiz Teknik Destek

İlayda
22 Ekim 2025 17:16
Televizyon Kanal Sıralama Sorunu Ve Yetersiz Teknik Destek
Emin sonuçtan hiç memnun değil

Emin
01 Eylül 2025 08:06