Awox Kumandanın Çekim Alan Çok Zayıf Kanallar Kendi Kendine Değişiyor!

17 Kasım 2024 23:081.445
16 Kasım 2024 21:13

Bir sürü televizyon aynı fiyatta olmasına rağmen yerlidir dedik bizimdir dedik aldık aldığım günden beri parmaklarım kas yaptı kanal değiştirmek için illaki kalkıyorum televizyona 10:20 santim 1 metre kala çekiyor en kaliteli pilini kullanıyorum Şanlıurfa'da servisi de yok kasiyeri aradım telefona bakan yok kimse yok

18 Kasım 2024 20:19

Kumanda ile televizyonu çalıştırmak için ilk günden bugüne kadar onlarca defa en kaliteli pilleri denememe rağmen televizyon yanına geliyorum ondan sonra kumanda çekiyor yani kumandayı da işlem yapmam o kadar sıkıntılı ki bazen sınırı balkondan aşağı atmak istiyorum

21 Kasım 2024 07:34 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, AWOX Müşteri İletişim Merkezi

11 Şubat 2025 12:07

Sayın yetkili benim televizyonum garanti kapsamında olmasına rağmen kumandamı ücretli aldım bana dedikleri şeyi kumandayı suya düşürmüşsün kesinlikle öyle bir şey yaşanmadı ben kutudan açtım sadece televizyonu kurdum çalışmadan görünce de sizlere bilgi verdim benim tek kusurum ne biliyor musunuz Urfa’da servisin olduğunu bilmiyordum kaç yeri de aradım bizi ilgilenmiyoruz dediler televizyonun kurulumunu kendim yapmam da

Awox Televizyonunda Sürekli Kumanda Ve Fiş Arızaları

Yerli malı olsun, ülkemiz kazansın diye 65 inç Awox televizyon aldım ama keşke almasaydım. Aldığımdan beri özellikle kum...

Awox Televizyonunda Sürekli Kumanda Ve Fiş Arızaları

Awox TV Bir Haftadan Beri Böyle!

Awox TV BirHaftadan Beri Böyle!

Abdullah

Erdoğan
Awox TV Kendi Kendine Kapanıyor

Awox TV KendiKendine Kapanıyor

Salih
Awox TV'den Netflix'e Giremiyorum Çoğu Uygulama Güncelleme İstiyor, Yapamıyorum!

Awox TV'denNetflix'e Giremiyorum Çoğu Uygulama Güncelleme İstiyor, Yapamıyorum!

Emre

Öne ÇıkanKonular