Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Avrupa Networking Yanlış Ödeme Ve Eksik Ürünler Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

21 Ağustos 2024 22:40

28.07.2024 tarihinde Avrupa Networking (Pierre Cardin) adlı şirketten 870 liralık sipariş verdim. Siparişin ödemesini EFT ile yaptım. Sonra hazırlanan ürünlerim 29.07.2024'te kargoya verildi. Kargodan bana şu mesaj geldi: 'Avrupa tekstil kozmetik a tarafından adınıza, barkodlu kapıda ödemeli gönderi kabul edilmiştir. Ödeme Tipi: Nakit, ödeme tutarı: 229.37 TL.' Bu mesajdan sonra hemen temsilciyi aradım. Ödemeyi yaptığımı ve kapıda ödemenin çıkmaması gerektiğini söyledim. O da üst yöneticilerini aradı. Onlar da bu şirkette sistemin böyle işlediğini, sistemde açık olduğunda farklı kişilere kapıda ödeme çıktığını, ay sonu fatura kesilince paranın bana iade edileceğini söyledi. Ayrıca gelen ürünlerde eksikler vardı. Onların parasının da yatacağını söyledi. 02.08.2024'te kargoyu teslim alıp eksikleri iletmeme rağmen bugün itibariyle eksikler giderilmemiştir. PTT'den kapıda ödemeyi yapıp ürünleri aldığım halde kapıda ödeme yapmadığımı belirtmişlerdir. Gayet açık bir şekilde bilinir ki PTT, kapıda ödemeyi yapmadan kargoyu teslim etmemektedir. Mağduriyet oluşturan bu şirketten şikayetçiyim. Acilen mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Aydan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 15:19
Avrupa Networking Pierre Cardin Ücreti Alındığı Halde Eksik Ürün Gönderdi
Aybüke sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme Yapıldı, Ürün Yok; İade Talebim Yanıtsız Kaldı

04 Ekim 10:27