Avrasya Otopark Otoparkta Yaşanan Hizmet Sorunları Ve Müşteri Deneyimi

25 Temmuz 2024 20:17

10 Temmuz Pazar günü aracımı üç gün için Avrasya Sabiha Gökçen otoparkına bıraktım. Fiş kesilirken, çıkışta belirtilen numarayı arayarak servis yönlendirmesi istendiğini söylediler. Çıkışta aradığımda, çıkış katında beklediğimi belirttim. Ancak telefondaki kişi, sert ve kaba bir üslupla 'Gidiş katına çıkın, biz oradan alıyoruz' dedi. Ben de 'Çıkınca arayın' denildiğini, bu nedenle haber vermeden gidiş katına çıkmadığımı ifade ettim ve üst kata çıkmak üzere olduğumu söyledim.

Yarım saat kadar bekledim ancak ne servis geldi ne de bir bilgilendirme yapıldı.

Tekrar aradığımda, yine saygısız bir tavırla 'Ben senin nerede beklediğini nereden bileyim, arasaydın çıkınca' yanıtını aldım. Sonuç olarak servis gelmediği için cebimden doksan Türk Lirası ödeyerek taksiyle otoparka ulaşmak zorunda kaldım. Ödeme yaptığım yerdeki kişiye bu durumdan duyduğum rahatsızlığı belirttim.

Ancak karşımdaki kişi, kurumsallıktan ve nezaketten uzak bir tavırla 'Sen bilirsin, gelme' şeklinde cevap verdi. Bu yaşananlar sonrasında bu otoparkı tercih etmem. Özellikle ailesi ile gelen müşterilere nasıl davranılması gerektiği konusunda iyi bir eğitim alınması gerektiğini düşünüyorum. Fiş kesmeden peşin ödeme yapıp vergi kaçırdıklarını da ifade etmek gerekir.

Harun sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 03:30

Avrasya Otopark Pozitif Ve Negatif Yönleri!

09 Temmuz 2023 22:49
Nur sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 11:09
EkspresPark Havalimanı Servis Gecikmesi Ve İletişim Sorunları
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Avrasya Otopark Görevlilerinin İlgisiz Ve Kaba Davranışları Nedeniyle Yaşanan Memnuniyetsizlik

05 Eylül 2025 15:39
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Servis Mağduriyeti: Yanlış Parçalar Ve Uzayan Süreç

26 Kasım 2024 19:05