Nur sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 11:09

Bugün Sabiha'dan ekspres parka gitmek için telefon numaralarını 8:26 da aradım ve bir beyefendi yeni gittiklerini 15-16 dakika'ya geleceklerini söyledi. 20 dakika sonra 8:46 da tekrar aradım bu sefer bir hanımefendi telefonu açtı. 20 dakikadır beklediğimi ve aracın gelmediğini ilettim, bana hemen yönlendiriyorum servisi kusura bakmayın dedi. Navigasyondan baktığımda 8 dakika sürüyor görünüyordu, tam 30 dakika olduğunda tekrar aradım bu süreçte Penpark ve Jetpark servisleri 3. Defa geldi gitti ben 30 dakikadır kapıda bekliyordum. Gelen şoföre neden 15-16 dakika dediğini 30 dakikadır beklediğimi, ücretsiz servisin 15 dakika da bir olduğunu ve diğer firmaların 3. Tur döndüğünü söyledim. Bana cevabı 30 dakika olmamıştır oldu, isterseniz gösteririm 30 dakikayı geçti dedim. Siz biliyor musunuz ben iki trafikli alandan geçiyorum dedi, ben de navigasyondan baktığımı 8 dakika sürdüğünü yalan söylememesi gerektiği ve işletmenin söylediği gibi 15 dakika da bir gelmesi gereken aracın 30 dakika'da geldiğini söyledim. Bana söylediği şey o zaman söylerim işletmeyi o ifadeyi siler oldu. Bana saygısızca ya sabır, Allahım bana sabır ver dedi. Ben de asil bana versin dedim ve indikten sonra girişte bulunan bayana da söyledim gereken şeyleri. Doktorum ve hastaneye yetişmem gerekiyordu 30 dakika beni boş yere beklettiler. Eğer 15 dakikada bir gelmesi gereken servisi sağlayamıyorsanız bunu iddia etmeyin, insanlarla iletişim kurabilen saygılı şoförler secin. Kimseye ekspres parkı önermiyorum.

Harun sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 03:30

Avrasya Otopark Otoparkta Yaşanan Hizmet Sorunları Ve Müşteri Deneyimi

25 Temmuz 2024 20:17
Cem sonuçtan memnun değil

Dikkatsiz Sürücü Nedeniyle Yolculukta Yaşanan Tehlike Ve Mağduriyet

19 Ekim 2025 07:26
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Avrasya Otopark Görevlilerinin İlgisiz Ve Kaba Davranışları Nedeniyle Yaşanan Memnuniyetsizlik

05 Eylül 2025 15:39

ESB Park Müşteriyle Alay Eden Esb Otopark