Avon Beauty Club Başvurusu

21 Haziran 2023 17:15

Avon Beauty Club başvurusu yapmıştım. 2 hesabımdan biri seçildi ve aktif paylaşımlar yapıyorum. Avon'un influencer'lar için olan Beauty Club programına üyeyim. Her ay düzenli sipariş de giriyorum. Avon ürünlerini severek kullanıyorum. Her ay düzenli bir şekilde sipariş verdiğim halde, çıkartıldım ve verdikleri numara bile kapalı. Boş çekim yapan kişilerin hala Beauty Club listesinde yer almasına çok üzüldüm. Bu çok üzücü bir durum oldu.

10 Ağustos 2023 11:38

Avon Beauty Club başvurusu yaptım. Seçildi ama çıkartıldım Birkaç ay geçmesine rağmen olumlu olumsuz dönüş yapılmadı. Instagram'da iki hesabım var 40.7 k takipçim diğer hesabımda 216 k var aktif paylaşımlar yapıyorum. Avon'un influencer'lar için olan Beauty Club programına gri alınmak istiyorum üyeyim her ay düzenli sipariş de giriyorum ama atıldı tan sonra hiçbir sipariş vermedim satışta yapan biriyim Dönüş yapılmaması beni üzdü Avon ürünlerini severek kullanan ben her ay düzenli bir şekilde sipariş vermeme rağmen çıkartıldım, boş çekim yapan kişilerin hala Beauty Club listesinde yer almasına çok üzüldüm. Bu çok üzücü bir durum oldu. Lütfen gerekeni yapalum

06 Ağustos 2023 08:42

22 Haziran 2023 14:20 (Şikayetten 21 saat sonra)

26 Temmuz 2023 11:31

07 Mart 2024 23:14
Avon Kozmetik Bilgi Güncellemesi Hk Sorun

28 Mayıs 2023 02:09
Sümeyra sonuçtan çok memnun

04 Haziran 2023 17:29
"Hemen dönüş yapıldı teşekkür ediyorum"

12 Eylül 2023 20:19