Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Satış Danışmanının Yanıltıcı Bilgilendirmesi Ve Araç Satışı Sorunu

14 Aralık 2024 18:26

Çanakkale Avek bayisinden satış danışmanı H****** Ç**** ile 27 Kasım'da görüştük. Kendisinden 1 adet Audi Q2 marka kumaş koltuklu aracın Aralık ayında geleceği bilgisini aldım. Aracı alacağımı ve bu aracı bana ayırmasını istedim. Aracın ayrılması için kapora göndermek için bilgi istedim. Kendisi kaporaya gerek yok, ben aracı sana ayırdım, araç geldiğinde sana alman için haber vereceğim dedi. Fakat Aralık ayının başında aradığımda telefona bir hanımefendi çıktı, konu hakkında bilgisi olmadığını, H****** Bey'in yurt dışında olduğunu, bilgi alıp hemen geri dönüş yapacağını iletti. Üzerinden 3 gün geçmesine karşın herhangi bir dönüş olmadı. Bunun üzerine tekrar yaptığım aramalar sonucunda H****** Bey'e ulaştım, bana aracın satıldığını söyledi. Kendisine aracın ayrılması hususunda başta kapora göndermeyi teklif etmeme karşın kaporayı almayıp beni boş yere bekletti. Bütün konuşmalarım WhatsApp'ta vardır. Bu konuyu K***** Bey ve A*** Bey'e iletilmesini rica ediyorum. Büyük ihtimalle kendisine el altından komisyon alamayacağı için aracı başkasına verdi.

Avek Otomotiv Servis Çanakkale Servisinin İhmalkarlığı Ve Mağduriyetim!

Fahri
21 Temmuz 2023 19:34

Ankara ABC Citroen Şikayet

Meral
03 Ağustos 2024 11:45
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
12 Aralık 2024 14:31