Avek Otomotiv Servis Servis Sonrası Hayal Kırıklığı: Yıkanmamış Araç Ve Şişirilmiş Fatura

26 Ağustos 2024 16:50747

Avek Otomotiv servise verdiğim araba sözde yıkanıp bana teslim edilen araba, bıraktığım gibi aldım maalesef.
Unutmadıkları şey kabarık bir fatura.

Arabama 70 bin TL masraf çıkardı.
Ve başka ustaya gösterdim, 20 bin TL orijinal parçaları dahil tutacağı rakam denildi.

28 Kasım 2024 16:00

Şikayetlerinizi bir de bu adres üzerinden mail atarak yaparsanız iyi olur. Buradakiler hatalarını kabul etmiyorlar. Almanya Volkswagen'in şikayetleri görmesi için. Birlikten kuvvet doğar customercare@Volkswagen. De

Avek Otomotiv Servis Garanti Olmasına Rağmen Fahiş Ücretler İstiyor!

2 Temmuz 2024 15:151.111

Avek İstanbul'dan aldığım aracın bakımı için kendileriyle görüştüm. 30.000 bakım yapılacak. Garanti devam edeceği için y...

Avek Otomotiv Servis Arabamı Emanet Edemem

17 Temmuz 2024 17:581.086

Avek Otomotiv'e verdiğim hasarlı aracım ile yaşadığım tecrübeyi sırası ile anlatıyorum; 70 gün süren 200 bin+KDV'lik has...

Serviste Kaybolan Eşyamın Hayal Kırıklığı

13 Aralık 2024 23:591.796

Avek Tekstilkent servise aracımı bakım için bıraktım. Aracı teslim aldığımda kontrol ettim kayıp eşyam var araç kurcalan...

1 Destek

Avek Otomotiv'de Cupra'yla Yaşadığım Sorun

Avek Otomotiv'deCupra'yla Yaşadığım Sorun

Berkay
Avek Otomotiv 20 Gündür Param İade Edilmedi, Aynamın Yapılışından Vazgeçildi!

Avek Otomotiv 20Gündür Param İade Edilmedi, Aynamın Yapılışından Vazgeçildi!

Muhammed
Avek Çanakkale Servisi İlgisizliği!

Avek ÇanakkaleServisi İlgisizliği!

Levent