Onur sonuçtan hiç memnun değil

Automaster Ankara'da Araç Bakım Ve Temizlik Hizmetleri Üzerine Tarafsız Bir Değerlendirme

02 Nisan 2024 18:03

Ankara Doğuş Oto bünyesindeki Automaster'da aracıma detaylı temizlik ve boya bakımı önerisinde bulundular. Güvendim yaptırdım sıfır gibi olacağını iddia ettiler. Fakat aracımı verdiğimden çokta farklı değildi. Sadece koltuklarım temizlenmiş. Sürdükleri rötuş boyaları aracın boyasıyla alakasız ve kurumadan teslim yapıyorlar. Klima kanalları temizlenecek denildi, pislik içerisinde. Kesinlikle parasını hak etmiyor. Daha aracı teslim etmeden 12.000 TL ödeme alındı. Bu fiyatlara şeffaf kaplama yapıyorlar. Kesinlikle gitmenizi önermiyorum. Aracınızı emanet etmeyin. Parasını asla hak etmiyor.

Onur
06 Nisan 2024 15:40

Automaster yetkilisi Cansu Hanım aracı henüz görmeden yeni yapılacak zamlardan etkilenmeme adı altında online bir şekilde karttan ücret çekilmesini talep etti. Ücretin 5 taksit olacağını beyan etmesine rağmen 12.000 ücret kartımdan 2 taksit olarak çekilerek maddi zarara da uğratıldım.

22 Temmuz 2023 20:54
Automaster Doğuş Oto Gebze
Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 13:41

11 Kasım 2023 14:33
Automaster Otomobil Servisinde Yaşanan Kalite Sorunları
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Automaster Arabamızın Çiziklerini Yapamadılar

03 Eylül 2023 10:15
Uçar sonuçtan hiç memnun değil

RS Servis Ankara Şubesinde Onarım Sonrası Hayal Kırıklığı

25 Ekim 08:01