13 Ağustos 2024 18:233.899

Autogong adlı şirketten ihaleden aldığımız görsellerdeki aracın motor ile ilgili hiçbir hasar gösterilmesine ve ne şirketin ne servisin aracın motorunun kilitlendi gibi belirtmemelerinden dolayı mağduriyet yaşadık. Bu durumu autogong a belirtmemize rağmen hiçbir şey yapmadı.

24 Ağustos 2024 10:15

Autogong adli hasarlı araç hale şirketi açık ihaledeki araçların fiyatlarını kendileri yükselterek usulsüzlük yapıyor. Örneğin görsellerdeki araç ihalesi akşam bittiğinde verilen teklifimiz in üstüne teklif geldiği için kaybettiniz yazdı. Ancak sabah aracı verdiler. Açıkça görülüyor ki teklifleri kendileri yükseltiyor. Ayrıca çalışanları da kendilerinin yükselttiğini söyledi.

14 Ağustos 2024 08:57 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın ilgili, Başvurunuz şirketimize ulaşmış ve gerekli incelemenin yapılabilmesi için ilgili departmanımıza yönlendirilmiştir. İnceleme süreci tamamlandıktan sonra tarafınız ile iletişime geçilecek ve gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla.

14 Ağustos 2024 16:21

Sayın İlgili, Başvurunuz ile ilgili tarafınız ile telefon görüşmesi yapılmış ve bilgilendirme sağlanmıştır. Şikayetinizin gerçeği yansıtmaması kaynaklı şikayetin kaldırılması ve anket puanlaması için desteğinizi rica ederiz. Bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla.

Şükrü
14 Ağustos 2024 18:15

Sorun için herhangi bir görüşme olmamıştır, ayrıca ilgili araçlar için yasal süreç başlatılmıştır.

Benzer Şikayeti Var
15 Ağustos 2024 22:09

S... Sizin sayfanıza kaldıracak isen niye oyalıyorsun saçma sapan şikayet var sayfası

Satın Alınan Aracın Ödemesi Yapılmıyor, Yetkililere Ulaşılamıyor

21 Ağustos 2025 12:461.721

Autogong firması arabamı ihaleden satın alıp satışını almıyor ve paramı ödemiyor. Telefonlara bakmıyorlar ve yardımcı ol...

22 Mayıs 2025 14:282.206

Ben bu firmadan başka bir üyenin adına araç aldım. Araçta sadece kaporta hasarı olduğu belirtilmişti, ben de buna istina...

2 Destek