Kamil sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Pazarlama'nın Temizlik Robotu Fiyaskosu

16 Aralık 2024 17:41

İhlas pazarlamadan geçen yıl almış olduğumuz temizlik robotunu satarken bize her türlü toz ve temizlik için kullanabileceğimiz söyledi. Makine 1 yıl olmadan düzenli bir şekilde temizlendiği halde 2 kez filtre değiştirildi. Yakın zamanda bakıma gitti döver başlık kısmı ses yapmaya başladı. Motor ses yapıyor. Överek sattıkları ürün sürekli bozuluyor ve bize kullanıcı hatası diyerek ücret talep ediliyor. Satarken 4. Kattan at araba ile üzerinden geç dedikleri ürünleri tamamen fiyaskodur biz aldık. Eşimize dostumuza önerdik. Almayı bırakın tanıtımı bile kabul etmeyin. Tamamen bakım adı altında sürekli para almak için 10 yıl dayanır. Dedikleri ürün çöp motor bozuk, başlıklar bozuk, filtreler sıfır kalite İhlas pazarlama çalışan kadrosunu da gözden geçirmeli İzmir bölgesinde müşterisinin sömürüldüğünü bilmeli.

17 Aralık 2024 09:12 (Şikayetten 15 saat sonra)
27 Aralık 2024 21:29

Hala bir çözüm bulunamadı. Bir kez aradılar bir daha aramadılar malınızın bile peşine düşmediniz haksız olmadığım ortada ayıp satarken bir sürü satış sonrası hizmet veriyorum diye de kandırıldığımızı anladım

28 Aralık 2024 00:13

Alın süpürgenizi yoksa satış noktasında getirir. Kırarım istemiyorum kardeşim. Satarken malımızın arkasındayız diyorsunuz bir arayıp sordunuz kaç gündür bir daha ne arayan var ne soran yazıklar olsun.

02 Ocak 2025 23:41

Hiçbir gelişme yok ve şikayet var sitesi sorunu çözmemektedir

14 Ocak 2025 21:45

İhlas Cleanmax temizlik robotu ile ilgili şikayetimize hiçbir şekilde dönüş ve hizmet sağlamdı. Şikayet var da süreci takip etmiyor. İhlas pazarlama vermiş olduğu hizmetin de bu şekilde kalitesini bir kez daha görüyoruz. Süpürgenin değiştirmesini talep ediyoruz.

Bakım Sonrası Cihazım Bozuldu, Parça Yok, Mağdur Edildim!

20 Eylül 2025 18:03
Bakım Sonrası Cihazım Bozuldu, Parça Yok, Mağdur Edildim!
Süleyman sonucu yetersiz buldu

Süleyman