Enes sonucu yetersiz buldu

İhlas Cebilon Su Arıtma Cihazı: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis

08 Kasım 2024 17:25

İhlas marka Cebilon su arıtma cihazı satın aldım 7 ay önce internet üzerinden, en yakın bayiye gelip sonra hızlıca kısmi kurulum oldu. İlk 3 ay kullanmadım, Çeşme almak için bekledim. Son 4 aydır da kullanmak istememe rağmen 3 kez servis çağırdım. Servis her geldiğinde birkaç parçasını değiştirip gidiyor, 5-6 saat sonra yine çalışmıyor. Sıfır aldığım üründen 2 sürahi su alamadım 4 aylık kullanımımda. Servis var ama bilgi yok. Sorunu her gelen çözdüm diye belirtiyor ancak süreç sadece uzuyor. Yeni ürün ile değişimini istedim, öyle bir uygulamamız yok diyorlar. Sıfır ürün alacaksın, içerisinden 6-7 parça değiştirecekler, anahtar tornavida vuracaklar, ürün işlevini yerine hiç getiremeyecek, Serviste gelmeyip evde olduğumuz halde evde yoklar diye not düşecek, sonra da hizmet verdiklerini zannedecekler. Hee başka birisi de 6 ay olmuş filtrelere bakım yapmaya gelelim diye arayacak. Kardeşim daha 2 gün kullanamadım ürünü, 6 aylık bakımı neye yapacaksın, filtrelere su değmemiş daha... İhlas Cebilon tam bir pişmanlık.

08 Kasım 2024 17:32 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İhlas Müşteri Hizmetleri,

22 Mayıs 2024 09:50

27 Aralık 2024 12:02