Mehmet sonuçtan çok memnun

Audio Elektronik Yetkilileri İlgisiz

10 Eylül 2024 20:21

Audio site diafonu 2022 yılında oturmaya başladığımız site de iki yılı geçti akıllı ev formatın da olmasına rağmen bırakın akıllı evi normal görüntülü diyafonu kullanamıyoruz.

Defalarca aramamıza rağmen geliyorlar çözüm bulmaya çalışıyorlar ama iki yıldır çözüm Yok audio firması elektrikçiye Elektrikçi Audio'ya hatayı yüklüyorlar en son3 hafta önce gelmişler çalışan bazı sistemlerde çalışmamaya başladı bozup gittiler.

İki haftadır arıyorum parça siparişi verdiklerini söylüyorlar ama ne arayan var ne soran var bir çok reklamını görüyoruz bu firmanın ama tercih ettiğimize pişman olduk şirket yetkilileri ilgisiz

13 Eylül 2024 11:22 (Şikayetten 2 gün sonra)
13 Eylül 2024 11:27

Mehmet bey merhaba Çağrı merkemiz tarafından sizlerle iletişime geçilmiş olup istenilen parçalar en kısa sürede gönderilip adresine ziyaret gerçekleştirelecektir.Sizlerle tekrar iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Audio Elektronik A.Ş. www.audio.com.tr / 444 11 58 Cengiz Budak

15 Eylül 2024 20:50

Bekliyorum

13 Ekim 2024 00:36

Eskişehir Audio servisi Fatih bey i arıyorum mesaj çekiyorum geri dönüş yapmıyor mesaja cevap vermiyor kiminle iletişime geçeceğim pişman ettiniz

18 Ekim 2024 11:30

Fatih bey geri döndü aradı bilgilendirdi iş yoğunluğundan mesaj a ve telefona bakmadık larını söylediler. Olabilir diye düşünüyorum Geri aramaları beni memnun etti 23 Ekim Çarşamba günü gelerek AA blok tan başlanacak diğer bloklara da parça temin edildikçe arıza giderilecektir bilgisi verildi. İletişim geç de olsa firma yetkililerine ve Eskişehir sevisi Fatih beye teşekkür ediyorum

Zübeyde sonuçtan memnun

Diyafon Montajı Ve Garanti Sorunları

07 Kasım 2024 01:34

15 Nisan 2024 14:44

03 Mayıs 2024 11:22
Hüseyin sonuçtan memnun

30 Kasım 2023 09:15
"Dilara Hanım ve Samet Bey çok ilgilendiler teşekkür ederim. Fiyat 2000 lira seviyelerine indi. Sorunun biraz daha bayilikten kaynaklı olduğunu anladım. Yine de daha şeffaf ve anlaşılır fiyat verilmesi taraftarıyım. Örneğin herhangi bir market zincirinin fiyatları her ilde aynıdır. Sürpriz fiyat çıkmayacaktır. Bu işte de bayiden bayiye fiyat farkı fazla olmamalı diye düşünüyorum."
Audio Elektronik Audio Diyafon Fiyat Yanıltmalı Pazarlama Tekniği