Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Attarlar Konya'da Hayal Kırıklığı: Eksik Hizmet Ve Ekstra Ücret Talebi

20 Ekim 2024 15:07

Hayatımda aldığım en kötü yetkili servis hizmetini Attarlar Konya ile yaşadım. 8500 km deki 2023 arona aracımı ilk bakım için götürdüm. Normalde 10200 TL olan bakımım içinde hava filtresi olması gerekirken aracımın km si düşük olduğu için firmanın hava filtresini ödemediğini onu ayrıca değiştirmek gerektiğini söyleyip 1200 TL ilave para istediler. Hatta oradan bir personel hava filtresini söküp getirip kirlenmiş diye bana gösterdi. Zaten görevi kirlenmek olan hava filtresini ilk defa görüyormuşum gibi. Garantisi bozulmasın diye götürdüğüm aracım için ne kadar imkan varsa kullanıp faturayı yükseltip tarafıma ibraz ettiler.
Gelelim en son kısma. Aracı yıkamalarını istedim ve böyle bir araç yıkama hizmeti daha keşfedilmedi sanıyordum. Yalandan bir su tutup paspasları ıslak bir vaziyette kirli zemini süpürme gereksinimi hissetmeden aracı bana teslim ettiler. Konya iline yakışan bütün bu hizmetler için Attarlar otomotive teşekkürlerimi sunuyorum. Bir daha görüşmemek üzere...

Ahmet
Ahmet
23 Ekim 2024 00:11
Attarlar Konya'da Hayal Kırıklığı: Eksik Hizmet Ve Ekstra Ücret Talebi

Yeni bir gelişme yaşandı. Aracımın direksiyonu sert bir cisimle deforme edilmiş ve yeni fark ettim. Malımızı emanet ettiğimiz firmanın son derece güvenilir olduğunu bir daha anlamış oldum.

Keremm sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Servisinde İlgisizlik Ve Kötü Hizmet

18 Ekim 2024 12:04

04 Kasım 2024 16:38

08 Mart 2025 17:57
Oğuzhan sonuçtan memnun

30 Mart 2025 15:38
"Konuyla ilgili hızlı geri dönüş Pınar hanımın tutumu bizim düşüncelerimizi değiştirdi. Teşekkür ederiz."

Serviste Eksik Hizmet Ve Beklenmedik Ekstra Ücretler Yaşadım

19 Temmuz 2025 12:43