Viaport Kurtköy Atasun Optik Mağaza Personeli Mağazayı Erken Kapatması

Viaport Kurtköy Atasun Optik Mağaza Personeli Mağazayı Erken Kapatması
17 Haziran 2024 15:04

Mağaza görevlisi, kapatması gereken vakitten çok daha erken mağazayı kapattı. 15 Haziran Pazartesi günü arefe günü tatil için yola çıkacaktım. Çok beğendiğim gözlüğün indirime düştüğünü söyleyince arkadaşım aceleyle Kurtköy Viaport'taki AVM'deki Atasun Optik'e gittim. Saat 21.40-21.45 civarıydı ve bana kasanın kapandığını açıkladı. Ancak mağazanın kapanmasına daha 15 dakika vardı. Hemen alıp çıkacağımı hanımefendiye aktarsam da bana kapandığını söyledi. Kapandıysa dahi bu doğru değil. Ben de mağazacılık yaptım ve en geç 21.55'te kasayı kapatırdık. Karşımdaki de bu davranışı sergilese anlayış gösterirdim ama 15 dakika erkenden kapatıyordu. Hem ben 40 dakikalık yol çektim, yakıt param boşuna gitti hem de benim vaktim çalınmış oldu. Kibarca hemen alıp çıkacağımı aktarmama rağmen 3500-3800 liraya alacağım gözlük 4700 TL olmuş. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

17 Haziran 2024 15:07 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

18 Haziran 2024 14:26

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Gamze sonuçtan çok memnun

12 Ağustos 2025 11:37
"Teşekkür ederim"
Murat sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 15:40

21 Nisan 2024 16:57