Gözlük Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

15 Ekim 2024 18:19

04.10.2024 tarihinde Atasun Optik Armada şubesinden 1 gözlük yaptırdım. Çerçevesi bana ait olan gözlüğe sadece standart cam yapılacaktı. Normalde bu kadar uzun sürmemesi gereken bir işlem. Üstelik normal teslimat süresi 1 hafta olduğunu da biliyorum. Siparişimi verirken ürünün kargolanmasını söyledim ve adresimi verdim. Daha sonrasında SMS ile herhangi bir bilgilendirme almadım. 13 ekimde mağazaya ulaşmaya çalıştım fakat defalarca aramama rağmen telefonum açılmadı. En son ısrarlı arayınca ulaşabildim ve dalga geçer gibi gözlüğünüz hazır dediler. Kargo durumunu sorduğumda ise hiç kargo olsun dememişim gibi bir tepkiyle karşılaştım, kargo olacağından haberleri bile yok. Ürünüm sipariş çekmecesinde günlerce beklemiş. Üstelik kargo için adresi de kaybetmişler tekrar adres verdim, normalde 1-2 gün içerisinde elime ulaşması gereken gözlüğü 4 günde ancak gönderdiler.

15 Ekim 2024 19:03 (Şikayetten 44 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

17 Ekim 2024 15:31

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Elifcan sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 14:18
Atasun Optik Online Alışveriş Şikayeti

12 Eylül 2023 16:39

03 Aralık 2024 19:26
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 11:06
Atasun Optik'te Kargo Karmaşası Ve İletişimsizlik