Seda sonuçtan hiç memnun değil

Atasay Kuyumculuk Siparişim 2 Ay Oldu Gelmedi

23 Mayıs 2024 13:33

Şubat ortalarında Atasay bileziğimin üst taşları düştü. İzmir Balçova Agora AVM deki Atasay kuyumculuğa götürdüm. Tamirini yaptırıp geri aldım ardından 15 gün geçmeden geri düştü tekrar götürdüm bu sefer yapılamayacağı istersem aynı ayarda yeni bir bilezik ile değiştirebileceğim söylendi. Bu zaman süresi de martın ortasında oldu ben de yerine tekrar bilezik seçtim hatta kendime set aldım ayrı olarak 2 bilezik bozdurdum ve üzerine 17 bin tl verdim. Alışveriş tamamlandıktan 3 gün sonra beni arayıp bozdurduğum bileziğin gramını yanlış hesapladıklarını ve benim 1800 TL vermem gerektiğini söylediler. Ben de bu parayı çok fazla buldum ve seti geri vereyim dedim o zaman gerek yok deyip konuyu kapattılar. Mağazada olan bileziği beğendim bu arada. Şu an 23 Mayıs olmasına rağmen mart 15 gibi sipariş verdiğim bileziğim hala gelmedi bana sürekli merkezden istedik deniyor. Kurumsal bir şirkete bu olayı uygun bulmuyorum
Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

23 Mayıs 2024 13:41 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

23 Mayıs 2024 17:09

Sayın Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmıştır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

Seda
Seda
12 Haziran 2024 12:13

3 hafta geçmesine rağmen sorunum çözülmedi

Kağan sonuçtan memnun değil

12 Temmuz 2024 11:01
Atasay Agora AVM Tamire Giden Yüzük Gelmiyor
Suleyman sonuçtan hiç memnun değil

Değer Kaybı Ve Uzun Süreli Mağduriyet

31 Ocak 2025 23:54
Eralp sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2025 10:48
Atasay'dan Aldığım Yüzükte Bitmeyen Sorunlar Ve İade Mücadelesi
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 10:38
Taş Düşme Sorunuyla Bitmeyen Mücadele
Taş Düşme Sorunuyla Bitmeyen Mücadele
Bugra sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 13:04