Atagöz Göz Hastalıkları Göz Ameliyatı Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

05 Nisan 2024 13:10

2023 Nisan ayında Atagöz'de lazer ameliyatı oldum. Gözümde ameliyat sonrası pek çok sorun çıktı ve doktorum O*** A**** bütün bunları benden sakladı, 4 ay sonra kontrole gittiğimde gözümde kalan bozukluğun ve diğer sorunların göz kuruluğundan olduğunu söyledi. Ben gerçekleri ancak 8 ay sonra Almanya'da gittiğim doktordan öğrenebildim. Maalesef sağ gözümde flep kayması var ve iki gözümde de hem miyop astigmat var, hem de daha 32 yaşımda sol gözümde hipermetrop çıktı. Bir senedir göz kuruluğu geçmedi ve göründüğüm diğer doktorlar ömür boyu geçmeyeceğini söylediler. Doktorum bu süreçte sorumluluğu almadığı gibi halen suçsuz olduğunu savunuyor. Ameliyat başarısız geçtiği ve O*** A****'a güvenim kalmadığı için ücret iadesi istedim ancak kurum bunu reddetti. Bu süreçte göz sağlığım hasar gördüğü gibi psikolojim de altüst oldu. Maalesef başka bir hastanede flep kayması için tedavi görmem gerekecek. Yeniden gözlük ya da lens kullanmaya başlayacağım. Maddi manevi yıpratıcı bir süreç oldu ve halen de devam ediyor.

İzel
İzel

Rabia Hanım merhaba geçmiş olsun. Yaklaşık 1 ay önce olduğum 2. Lazer operasyonum sonucunda ben de sizinle birebir aynı sorunu paylaşıyorum. Benim de flapim kırışık kalmış. Operasyonsuz düzelmeyeceğini ve operasyonun lazere göre daha zor olduğunu söylediler. (flap revizyonu deniyormuş) Acaba siz tedavinizi oldunuz mu & ne sonuçlar elde ettiniz benimle paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Umarım düzelmişsinizdir.

Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Düzey Göz Hastanesi Lasik Diyerek Prk Ameliyatı Yapıldı Ve Yalan Söylendi Mağdur Edildim

17 Ekim 2023 04:42
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi Kalite Adı Altında Sağlık Bulmaya Çalışırken Mağdur Olma

16 Mayıs 2024 00:55
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi Şaşılık Varken Ameliyat Olmam

23 Ağustos 2023 11:41