Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Asus Lap Top Batarya Tedarik Sorunu

27 Mart 2023 20:05

Asus vivabook marka laptop sahibiyim. Garantisi yeni bitti. Malumunuz laptop bataryaları bir sure sonra değiştirilmesi gerekir. Asus kayıtlı müşterisiyim. My Asus programı kullanıcısıyım. My Asus üzerinden ve telefon üzerinden talebim oldu. Israrla batarya satışını ancak laptop tamir merkezlerine göndermemizi o şekilde değiştireceklerini ifade ediyorlar. Ana kart adaptör de satışları var. Turkiye genelinde 3 tanesi İstanbul ve 1 tanesi Ankara'da olmak üzere 4 tamir yerleri var. 20isgunu sure var. Yani 5 dakika değişim için ki ben değiştireceğim urunu satin diyorum satmıyorlar. Bunun mantığı nedir diyorum cevap yok. Ticari kullanan kayıtlı müşteriyim diyorum, is adamıyım lap top arızalı değil kargo sorunları dahil bunu nasıl müşteriye dayatırsınız, neden müşterilerinizi 3ncu taraf firmalara yönlendiriyorsunuz diyorum cevap yok. Lap top batarya değişimi şarttır kimse mecbur değil, siz bu parçanın tedarikinden sorumlusunuz diyoruz cevap yok. Uzun lafın kısası kesinlikle lap top 10 kere arayın satin alırken. Sakin diyorum.

Vedat
Vedat

Evet aynı sorunu bende yaşadım. Parça satışımız yok dediler. Benim sadece ihtiyacım olan batarya serviste takılan ürün müşteri neden satın alamaz? Neyse tamam satmayın dedim bilgisayarı elden getireyim taktırayım dedim. Yok olmaz kayıt açtırıp kargolayacaksınız diyor. Elden getirsenizde aynı gün verilmez yine kargo diyor. 10 dakika iş 15 gün kargoda git gel bilgisayar bekle. 35 bin liralık bilgisayarı kargoculara ver. Parça fiyatını da net söylemiyorlar, ortalama fiyat söyledi. Kargolayacağım sonra beni arayacaklar fiyat söyleyecekler. Mecbur yan sanayi batarya taktıracağım. Asus servis iş yapmayalım diye yokuşa sürüyor maalesef.

Asus Bilgisayar Kategorileri