Assos Diamond Taşı Düştü

Assos Diamond Taşı Düştü
30 Nisan 2024 08:40

Asos pırlantadan bir yıl önce bir yüzük almıştım. Yüzük aldığım ay taşı düştü, gittik güya yaptılar kısa bir süre sonra farklı bir yerden daha taşı düştü. Bu sefer bizzat kendim götürdüm. İade talep ettim ama iade olmadı. Tekrar taktılar yolladılar ve yine kısa bir süre sonra düştü taşı. Artık asoss dan ümidi kestiğim için alışveriş yaptığım farklı bir pırlantacıya ücretiyle taktırmak istediğimi söyledim ve bana bu taşların pırlanta olmadığını çok daha ucuz olan rose kesin elmaslar olduğunu söylediler.
Siparişlerimde de pırlanta yazıyor sertifikasında da şok oldum ve asoss dan bilinirliği var diye alışveriş yaptığıma çok ama çok pişmanım.
Bunu da her yerde dile getiriyorum ve getireceğim de ürününün arkasında durmayı bırak sattığı ürün bile sattığını söylediği ürün çıkmadı

31 Aralık 2024 12:48 (Şikayetten 8 ay sonra)

Göksu sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 17:32
Zen Pırlanta Garantideyken bile hasarlı taşları değiştirmek için ücret talep ediyor

Zen Pırlanta Garanti Kapsamı Ne İşe Yarıyor

02 Kasım 2023 15:26
Başak sonuçtan memnun

21 Ocak 2024 22:04
"Teşekkürler."
Atasay Kuyumculuk Mücevher Mağazasında Yaşanan Müşteri Mağduriyeti
Tuğba sonuçtan çok memnun

04 Mayıs 2025 22:29
"N**** Hanım a çok teşekkür ediyorum ürünü yeniden gönderdiğimde çok hızlı bir şekilde yeniden üretilmesini sağladı süreçten beni her adımda haberdar etti ve sorunumu çözdü. Yeni gelen ürünümle alakalı tekrar taş düşme sorunu yaşamayacağımı umuyorum."

16 Mayıs 2024 12:38