Asil Tur Tam Bir Fiyasko

24 Mayıs 2023 21:53

Kudüs yolculuğu için 5 kişilik aile olarak başvurduk. Gidiş günümüz geldi. Havalimanına geldik ve aileden bir kişinin listede olmadığını anladık. Geri dönmek zorunda kaldık. Böyle bir mağduriyet nasıl olabilir. Şaşkınlık içindeyiz. Şirket sorumlusunun savunması ; Ne deseniz haklısınız. Bizimse diyeceğimiz şey, Siz manevi duygularla hazırlandığımız yolculuktan bizi mağdur ettiniz. Allah CC.’de size hak ettiğinizi versin.

Ayşenur
Ayşenur

Biz annem babam umreye rahat gitsin diye özel şirket tercih ettik fakat hiçbir şekilde Konfor sağlanmamıştır. Medine'de bizim için seçtikleri otel resmen çöplük ve pislik içindeydi kusura bakamayın ama hayvan bağlasan duracak bir otel değildi maalesef ki annem babam hem aç kalıp hem de hasta oldular üstelik kişiler yaşlı ve kronik rahatsızlıkları olan insanlardı. Biz mağduriyetimizi dile getirdiğimizde paranız buraya yetiyor dediler (2 kişi 110 bin ) ve ekstra gezi ücreti talep edildi. Hiçbir şekilde memnun kalmadık paramızla rezil olduk hiçbir şekilde kimseye önerm iyoruz.

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Hac Kaydı İçin Ödenen Paranın 4 Aydır İade Edilmemesi Ve İletişimsizlik

09 Eylül 2025 12:29

Verde Turizm Hiç Memnun Kalmadım!

02 Mart 2024 22:37