29 Haziran 2024 10:19

Kartal şubesinde yaklaşık 4 ay önce lazere girdim. Hep aynı kişi girerken bu defa farklı yeni aldıkları eleman girdi. Canımın yandığını söylememe rağmen yapmaya devam etti ve bacağımın, kolumun belli bölgelerinde yanıklar oluştu. Önce Kartal şubesine sordum, geçer dedi. Krem sür dedi. Geçmedi, cildiyeye gittim ve yanık olup iz kalacağını belirtti. Şubeye bunu bildirdiğimde bronzlaşmam gerektiğini söyledi ve ben bunun üstüne bronzlaştım. Ayrıca birçok kez güneşlendim ve daha çok belirdi. Sorunum şube değil, işini bilmeyenleri oraya koymanız. Canım yanıyor dediğimde durması gerekip ya da birine sorması gerekmesiydi.

01 Temmuz 2024 10:04

Hiçbir şekilde dönüş sağlanmadı yaptıklarının arkasında olmayan tek şube

02 Temmuz 2024 14:28 (Şikayetten 3 gün sonra)
17 Temmuz 2024 17:39
As Estetik (İstanbul) Kartal Şubesi Yanık İzi

Sizin yanlışımız olabilir mi acaba 7. Ayda lazere nasıl gelmişim şubenize gittiğimde sizin yazdığınız tarihi söylemediler sizin söylediğiniz tarihte ben şehir dışındayım yandığım zamandan beri size gelmiyorum kendiniz aklamak için buraya bu şekilde yapamazsınız bugün zaten gittim doktorunuz iyileşmiş derinin üstüne madensel sürmemi önerdi komik şekilde iyileşen deriyi düzeltecekmiş bu iz kalmış sonuçta bu ilk halletti benim elimde yazışmalarımız hepsi var zaten ben yasal yollarla iletişime geçeceğim sizinle.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

As Estetik (İstanbul) Yanlış Lazer Uygulaması Ve İlgisiz Personel

17 Ocak 2025 19:32

Lazer İşleminde Yanık Problemi Ve İlgisizlik

06 Şubat 2025 01:48
Burak sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2024 20:01