Hasan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2023 12:44

Aryıldızdan aldığımız tencere düdüklü cezve ve çaydanlık seti olarak komple aldığımız set bir iki kez kullanımdan sonra karardı çeliğin rengi değişti leke kaldı garantiyi gitti geldi. Şimdi ilk kullanımda hepsi yapılıp onarılmasına rağmen tekrar kararma çizilme leke tutma problemi gelişti kullanım kılavuzunda belirtilen şekilde kullanmamız ve yıkamamıza rağmen çok kötü bir hal aldı. Sorunumun çözülmesini iade ya da değişim yapılmasını onarılsa dahi çözülmeyen sorunumun çözülmesini istiyorum. Satın aldığım zaman diğer firmalarda daha uygun ve cazip ürünler varken kalite ve marka konusunda iyi diye aryıldız ı tercih ettim ve fazla bedel ödedim. Mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum. Olmadığı takdirde yasal süreci başlatacağım.

Hasan
16 Kasım 2023 00:04

1 ay oldu asla aramadılar soran eden yazan yok ürünler mahvoldu berbat bir servisi garantisi müşteri hizmetleri var geri dönüş yok bildirim yok asla ama asla ürünlerinin arkasında değiller sürekli gönderin yapalım bakalım diyorlar ürünleri gönderdim 1 ay sonra geldi gene ayrı mağdur olduk

Fatmanur

Bir tek bende var sanıyordum düdüklüm kaçırıyor diye girdim sizinki gibi benimde ciflesemde gitmiyor

Hasan

Maalesef durum bu hala ne geri dönen var ne soran arayan

06 Ağustos 2023 19:27
Aryıldız Markasının Garanti Kalitesizliği