Arvato Lojistik IKEA Ürünleri Teslimat Sorunu: Kargo Yok, Bilgi Yok

26 Aralık 2023 12:02

IKEA'dan aldığımız ürünlerin teslimi Arvato Lojistik tarafından yapılacak bilgisi gelmişti. Teslimatın yapılacağı 25.12.23 günü sadece 1 kere telefonla arandık, telefona yetişemedikten sonra paketim "Adreste ulaşılamadığı için teslim edilemedi" statüsüne düştü. Tüm gün evde olmamıza rağmen 1 kere bile kapı çalmadı ve tekrar da aranmadık.

Teslimatla ilgili başka hiçbir bilgi yok! Çağrı merkezi olan 0216 665 65 65 üzerinden de kimseye ulaşamıyoruz. Kargo durumuyla ilgili bilgi almayı ve ürünlerin teslim edilmesini bekliyoruz.
Gönderilmesi gereken 3 adet pakete ait kargo numaraları: 234034671522351, 234034671522352, 234034671522353

Burcu
Burcu
28 Aralık 2023 08:49
Arvato Lojistik IKEA Ürünleri Teslimat Sorunu: Kargo Yok, Bilgi Yok

IKEA müşteri hizmetlerinin devreye girmesiyle kargo 27.12.23'te tekrar teslimata çıktı. Teslimat sırasında gördük ki kolilerden biri kapağı tamamen açık şekilde gelmiş. Bu şekilde teslim almayacağımızı, imzalatılmak istenen kağıda bu durumu not düşeceğimizi söyledik. Kargo yetkilileri zorluk çıkardı. O zaman ürünleri kontrol edeceğiz dedik. Vakitleri olmadığını, kolinin IKEA'dan bu şekilde geldiğini söyleyerek hızlıca paketi verip gitmek istediler. Üstelik IKEA kolilerinin üzerinde zaten eksiksiz ve hasarlı koli teslim alınmaması gerektiği yazıyor. Buna rağmen teslimatı yapan kişileri resmen "ikna etmek" zorunda kaldık ve sonunda açık koli teslim aldığımızı not ettirdik. Sonuç: Teslimat gerçekleşti, parçalar sorunsuz ancak bu durum şimdiye kadar gördüğüm en kötü kargo teslimatı süreci ve en kötü müşteri deneyimiydi.

03 Ocak 2024 10:37 (Şikayetten 7 gün sonra)

Merhaba, Yaşadığınız aksaklık için üzgünüz. Değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. İlgili ekip arkadaşlarımıza durumu ilettik. Tekrar böyle bir durum ile karşılaşılmaması adına gerekli aksiyonlar alınacaktır. İyi günler dileriz. Arvato Türkiye

18 Eylül 2024 15:50
Arvato Lojistik IKEA Şikayet Online Sipariş
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Arvato Lojistik IKEA Nın Kargo Fırması Olarak Kullandığı Arvato Firması Pişmanlıktır

18 Nisan 2024 16:24

04 Ocak 2024 20:15
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2023 14:35
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilmeyen Ürünler Ve Ulaşılamayan Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı Yarattı

04 Ağustos 2025 11:43