Arvato Lojistik IKEA Nın Kargo Fırması Olarak Kullandığı Arvato Firması Pişmanlıktır

18 Nisan 2024 16:247.383

IKEA ve Arvato Kargo firmasına hitaben şikayetim.
IKEA sipariş Numarası: 410704242258456
Arvato Takip Numarası: 92516328

7 Nisan 2024 tarihinde verdiğim IKEA siparişim, Arvato firmasına teslim edilmiştir. Kayıtlara göre 15.04.2024 tarihinde saat 18:00 civarında dağıtıma çıkarıldığına dair bir mesaj telefonuma iletildi. Evde olmama rağmen saat 20:22'de şubeye iade edildiğine dair bir mesaj daha aldım. 17 Nisan'da kargo firmasıyla iletişime geçtiğimde, bir gecikme olduğu ve ertesi gün dağıtıma çıkarılacağı söylendi. Ancak beklememe rağmen kargom gelmedi. 18 Nisan'da yeniden iletişime geçtiğimde 'Ürününüz bugün elimize ulaşacak, yarın dağıtıma çıkaracağız' denilerek ürünümün görseli paylaşıldı.

IKEA ve Arvato firmasına yönelik sorularım şunlardır:
1. 'Teslimatınız ile ilgili olarak sizi 0216 665 65 65 numaralı telefondan arayacağız' şeklinde bir mesaj gönderiyorsunuz. Ancak bugüne kadar hiç aranmadım, sürekli ben sizi aradım. Neden?
2. Siparişin 2 saat içinde dağıtıma çıkarılıp geri iade edilmesi işlemi neden yapıldı? Bu bir bahane mi?
3. 'Ürününüz elimize ulaşacak' dediğiniz ürünün görselini nasıl paylaşabiliyorsunuz?
4. Neden ürünümü teslim etmiyorsunuz ve neden sizin peşinizden ben koşmak zorunda kalıyorum? Bu nasıl bir müşteri hizmeti anlayışıdır?

Sonuç olarak, ilk defa IKEA'nın internet hizmetini deneyimledim ve kargo firması olarak Arvato'yu seçerek hizmet kalitesine zarar verdiğinizi düşünüyorum.

1 Destek
19 Nisan 2024 12:20
Eki aç

Beni deli etmek için doğmuşsunuz. Teslim aldığım masanın ortasında delik var. Baştan aşağı kötü hizmet vermek için doğmuşsunuz. IKEA da Arvato da pişmanlıktır.

30 Nisan 2024 09:27 (Şikayetten 11 gün sonra)

Merhaba, Yaşadığınız aksaklık için üzgünüz. Sizlere yardımcı olabilmemiz adına hasar tutanağı mevcut ise iletilmesini rica ederiz, tarafımıza herhangi bir hasar bildirimi bulunmamaktadır. İyi günler dileriz, Arvato Türkiye

30 Nisan 2024 18:10

Ne kadar üzgün olduğunuzu ben biliyorum zaten. O kadar bıktırdınız ki beni hasarlı ürünü hasarlı hali ile kullanmaya karar verdim. Ancak çevremdeki herkese IKEA ve Arvato ile yasadığım tecrübeyi dillendiriyorum.

Ahmet
14 Ocak 2024 16:375.391

IKEA'dan aldığımız ürünümüzün 11.01.2024 tarihinde teslim edileceğini dair SMS iletisi aldık. SMS iletisinde bir link il...

2 Destek

Arvato Lojistik IKEA Ve Arvato Firması

Şeyma
9 Şubat 2024 16:503.631

IKEA ve Arvato kargo firması 1.2.2024 tarihinde IKEA'dan vermiş olduğum siparişim Arvato diye bir firmaya teslim edildi....

Arvato Lojistik - IKEA Siparişimi Teslim Etmedi

Ayça
4 Ocak 2024 20:15856

IKEA dan aldığım ürünleri teslim etmeye geliyoruz diye 30.12.2023 tarihinde aradılar, tamam evdeyiz dedik. Sonra tekrar ...

1 Yorum

Teslim Edilmeyen Ürünler Ve Ulaşılamayan Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı Yarattı

Selçuk
4 Ağustos 2025 11:431.059

IKEA internet sitesinden aldığımız ürünlerin teslimi 02.08.2025 tarihinde Arvato tarafından gerçekleşmedi. Kargo teslimi...

Arvato Lojistik Ve IKEA'dan Şikayetçiyim! Evde Yok Yalanı!

Melis
3 Ekim 2023 10:383.284

IKEA'dan 28.09.2023'te yaptığım alışveriş elime ulaştırılmadı. Arvato şirketi teslimat günü belirtti, 02.10.2023 tarihin...

Öne ÇıkanKonular