Artvin Devlet Hastanesi KBB Doktor Saçmalığı

15 Mart 2024 11:24

5gündür kulak ağrısı ve duyamama problemi yaşıyorum. Acile de gittim verdikleri antibiyotik damla yetersiz kaldı uzmana gitmem söylendi. Artvin Devlet Hastanesine randevu bulmak ne mümkün. Sağlık ocağına gittim işitme kaybı olduğunu erkenden uzmanın muayene edip sebebini bulması gerektiğini söyleyip bana sevk yazdı. Hastaneye gittiğimde KBB doktoru A**** E*****'ndan sekreterinden rica ettim durumu anlattım diğer hastaları bitirmenizi bekleyebilirim yeter ki bakılsın dediğim halde kapısında hasta sayısı 3-4 kişi olmasına rağmen bana kendisinin rahatsız ve yoğun olduğunu şu an bakamayacağını söyledi. Elime bir kağıt parçası tutuşturup Ayın 19una sıra almamı istedi. Ağrım var işitme kaybım var Ben iyi durumda olsam aciliyetim olmasa zaten randevu alabilsem alır öyle gelirim. Hazır oradayken bakmıyorsunuz sonrası için ne diye geleceğim saçmalık. Daha öncesinden de böyle umursamaz tavrıyla karşılaştım ama uğraşmak istemedim yeter insanın da bir yere kadar sabrı var. Hastalık bu. Keyfimizden gitmiyoruz yanına. Tek doktor, insanlar ona mecbur diye bu yapılmamalı.

Acil Serviste İlgisiz Ve Üslupsuz Doktor Deneyimi

20 Mayıs 2025 00:03

Doktorun İlgisizliği Ve Haksız Muamele

25 Nisan 2025 12:36
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ameliyat Randevusu İptali Ve Bilgilendirme Eksikliği

07 Nisan 2025 17:26