Artcure Medikal Ürün Mağduriyeti: Yanık Riski

Artcure Medikal Ürün Mağduriyeti: Yanık Riski
26 Şubat 2024 00:0823.742

Batman Medikal Point Hastanesi'nde görevli doktorun yönlendirmesiyle Art Cure marka yaka aldım, 3.500 TL ödedim ve belimde yanıklar oluştu. Bu ürünün yarardan çok zararı var. Piyasadan toplatılması gerektiğini düşünüyorum. Aldığıma çok pişmanım ve başkalarının da bu durumu yaşamasını istemem.

5 Mart 2024 19:39
Eki aç

Bugün 05 Mart 2024 belim hala geçmedi 22 şubatta uygulanan bu yakı cildimi mahvetti yakı kızarıklığı değil bu cildin kimyasala verdiği alerjik bir tepki

11 Mart 2024 10:55
Eki aç

Bugün Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundan arandım kutu üzerindeki bilgileri kendilerinin bana göndermiş oldukları maildeki forma yazıp yeniden gönderdim inceleme başlatıldığını söylediler sırtım hala bu halde

11 Mart 2024 14:09

İlaç lot numarası ve barkod numarasını Türkiye ilaç ve tıbbi cihaz gönderdim sonuç bekliyorum gelişmeleri bildireceğim

29 Mart 2024 23:10

Bende 3 gün önce uyguladım ve benimde belim de yanık oluştu dönüş sağlıyorlar mi?

3 Temmuz 2024 16:2021.016

Bu üründen kullandığıma çok pişmanım. Belimde kocaman bir yanık oluştu. Şikayetçiyim bunlardan. 3 bin tl boşu boşuna ken...

1 Destek1 Yorum

16 Ağustos 2024 19:2417.756

Acture markasını doktor verdi. Kendi uyguladı, 3000 TL ödedim, hastanede uygulandı ve 2. Derece yanık oldum. Bunun sorum...

1 Destek1 Yorum