Damla sonuçtan hiç memnun değil

Art of Hair Beşiktaş Başka Bir Ücrette Anlaşıp Gittiğimde İki İki Buçuk Katını İstediler

15 Temmuz 2024 12:38

Merhabalar, 5 Temmuz 2024 tarihinde Beşiktaş'taki Art of Hair Beşiktaş şubesine gittim. Daha önceden iletişim kurup bana kampanyalarından bahsettiler ve sombre ombre için 1750 TL dediler. Ben de bunun üzerine, saçımda boya olduğu için pigmentasyon fiyatını sordum. Buna da 1500 TL dendi. Toplamda 3250 TL diye düşünerek Ümraniye'den kalkıp Beşiktaş'a gittim. Oraya gittiğimde bana, 'Senin saçın boyalı, kampanya dışı' diyerek 6000 TL fiyat çıkardılar. Pigmentasyon denilen işlem zaten boyalı saçtan alınıyor ve fiyat 1750 TL deniyorsa 1750 TL'den almak zorundasınız. Sonra, yanımdaki arkadaşım biraz ışıltı attırmayı düşündüğünü söyleyerek fiyat sordu. Saçında biraz bile boya olmamasına rağmen 5000 TL fiyat çıkardılar. Gördüğünüz ve konuştuğunuz fiyat ne ise onun üç katını duymaya hazır olun. Bir de ben 'Düşünmem gerek' dediğimde, 'Git git, sen bütün kuaförleri gez, fiyat al' diyerek resmen dalga geçildi. Üslupları çok yanlıştı ve sundukları fiyattan asla işlem yapmıyorlar.

İlke sonuçtan hiç memnun değil

Art Of Hair Beşiktaş Yaşanan Sorun

23 Ağustos 2023 01:27

Art of Hair Beşiktaş Hatalı Kampanya Sunuyor

14 Eylül 2024 16:14
Art of Hair Beşiktaş Hatalı Kampanya Sunuyor
Merve sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 17:31
Art Of Hair Beşiktaş Instagram Sponsor Reklamı / Üslup
Güler sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ve Kısa Süreli Saç İşlemi Sonrası Yetersiz Hizmet Ve Fiyat Belirsizliği

20 Ekim 2025 14:42
eksik-ve-kisa-sureli-sac-islemi-sonrasi-yetersiz-hizmet-ve-fiyat-belirsizligi-2.jpg
eksik-ve-kisa-sureli-sac-islemi-sonrasi-yetersiz-hizmet-ve-fiyat-belirsizligi-1.jpg
Serenay sonuçtan hiç memnun değil

Art Of Hair Beşiktaş Fiyat Ve Bilgisizlik

26 Ağustos 2023 12:51