Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motosikletimin Stop Lambası Sorunu ve Servis İlgisizliği

02 Ekim 2024 21:00

Bayiden 0 km Arora motosiklet aldım, motosikletimin arka stop lambası yanmıyor. Durumun giderilmesi için servise gittim, servis durumu fabrikaya bildirdi. Fabrika stop lambasını istemiş, stop lambası fabrikaya gönderildi. Fabrika, hatalı ayıplı malını değiştireceği yerde sözde tamir ettirmiş, 3 hafta sonra ancak geri gönderildi. Parça, fakat özensiz yapılan bir iş neticesinde stop lambasının kabloları bağlanmadan gönderilmiş. Servis de buna istinaden geldiği gibi stop lambasını tekrar fabrikaya geri gönderdi. Şu an hala bir haber yok, 1.5 ay oldu. Yapacakları bir saatlik iş için. Bu nasıl bir vurdumduymazlıktır anlamadım, motorum 1.5 aydır serviste yatıyor. Eğer stop lambasının yenisi hemen gönderilmez ise bütün yasal yollara başvuracağım. Ben 0 aldığım aracın bozuk parçasının tamirini değil yenisi ile değişimini istiyorum. Arora firmasına duyurulur.
Bu firmadan motor aldığıma pişman oldum.
Servis talep no 075334

Turgay
Turgay

Aslında bütün firmalar servislerde geçen sürenin garanti süresine ilave edilmesi şartını getirmeli. 24 ay garanti veriliyor. Servislerde parça sorunu nedeni ile insanlar aylarca bekliyor. Böylece 24 ay garanti 20 ay'A düşmüş oluyor. Bu da demektir garantiden çalınmış oluyor.

Murat sonuçtan memnun değil

02 Kasım 2023 11:38