Seyithan
05 Eylül 2024 14:22

Merhabalar, 06.07.2024 tarihinde Antalya/Serik E**** Ş**** Arora satış mağazasından 2023 model Arora Max-T 150cc siyah motor satın aldım. Rodajını temiz ve bakımlarını 500 ile 1350 km'lerde yapmış olmama rağmen son hız seviyesi gün geçtikçe düşüş gösterdi. Şu anda 1700 km'de olmasına rağmen son hızı 86 olarak gösteriyor ve üstüne çıkmıyor, anlaşıldığı üzere kesiciye girmektedir. Aldığım sürenin daha 2 ay olmaması ve daha henüz 2000 km'ye bile gelmeden böyle sorun çıkartması şirket ve marka adına çok üzücü ve kötü bir durumdur. Defalarca Adana'daki fabrikayı arıyorum ama sürekli otomatik sese atıp duruyorlar. Şu an Muğla Fethiye ilçesinde ikamet etmekteyim ve buradaki hiçbir yetkili servis yardımcı olmadı. Hiçbir şekilde yedek parça bulamamakla birlikte aldığım yer hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Kendim yeni Honda kayışı taktım, 2 gün sonra o da paramparça oldu ve beni yolda bıraktı. Aldığım günden bu yana bana masraf ettirmekten başka bir işe yaramadı. Yetkililerden geri dönüş yapılmasını talep ediyorum.

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 00:01

Arora Motorsiklet Pişmanlıktır

26 Mart 2024 14:58

Arora Motorsiklet Satış Sonrası Çok Kötü

27 Eylül 2024 16:01

Hüseyin
06 Ocak 2025 22:36
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Arora'nın Motosikletleri'nin Arkasında Durmaması.

27 Temmuz 2023 22:35
Arora'nın Motosikletleri'nin Arkasında Durmaması.