Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Arora Otel Memnuniyetsizliği

17 Temmuz 2024 12:00

Birkaç seçenek içinden puanı yüksek diye seçtiğimiz bu otel, konumu ve odası dışında hiçbir güzelliğe sahip değil. Fiyat performans oteli derdim ama oda değil. Uygun fiyatlı bir otel diye bu kadar da kötü hizmet görmedim.

Plaj, havuz, yemekhane de hiç temizlik yapılmıyor. Şezlonglar ve masalar pis. Yemekler için bir şey diyemem, zevk ve beklenti meselesi. Ama bir örnek vermem gerekirse, öğleden sonra atıştırma saatinde tost, patates ve salata vardı.

Ama salata için yağ yoktu. Sorduğumuzda yok dediler. O zaman neden salata var? Zeytinyağı memleketinde zeytinler bozuk, yağ yok. Akşam yemeğinde Brüksel lahanası ve beyaz lahana yemeği. Yaz sebzelerine ne oldu, şaşkınım.

Çalışanlar o kadar ilgisiz ki bir şey sorduğunuza pişman oluyorsunuz. Resepsiyondakiler neden geldiniz der gibi bakıyor. Çalışanlar için laf söyleyenlere kızıyordum ama çok haklılarmış. Ben böyle başıboş, düzensiz, karmaşa içinde bir otel görmedim.

Evet, o para o hizmet denilebilir ama burada hizmetin 'h'si yok. Odadaki klimadan kafanıza su damlası, el sabununun hiç köpürmemesi de cabası. Daha çok şey yazarım ama gerek yok.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 21:39
Elif sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 00:08
Grand Cortez Resort Hotel Pişmanlık
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 07:21
Süheyla sonuçtan hiç memnun değil

Hayal Kırıklığıyla Dolu Bir Tatil Deneyimi

01 Nisan 2025 23:47