Uğur sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 00:19

armut.com da metin düzenleme işleri yapıyorum. Burada komisyon ile işlem yapılıyor. Bir defa iş teklifi verdim ve o işi isteyen kişi ben teklif verdikten birkaç dakika sonra işi iptal etti ve mağduriyetim doğdu. Bu gece de (2 Eylül 23.30) buna benzer bir durum başıma geldi. Bunun yanı sıra iş anlaşması yapmak için aradığım numaranın kullanılmadığıyla ilgili sorun da yaşadım. İş anlaşması yapıldıktan sonra komisyon alınması gerekirken iş teklifi esnasında komisyon alınıyor ve mağduriyet durumunda telafi olma durumu söz konusu olmuyor. Bin liradan fazla ücretim boş yere gitti. Bu ücreti yatırmazlarsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Sistem güzel ancak kesinlikle geliştirilmesi gereken yanları da fazla. Mağduriyetim giderilmesi ilgili mercilere başvuracağım.

02 Eylül 2024 23:47

armutpro.com da metin düzenleme işleri yapıyorum. Burada komisyon ile işlem yapılıyor. Bir defa iş teklifi verdim ve o işi isteyen kişi ben teklif verdikten birkaç dakika sonra işi iptal etti ve mağduriyetim doğdu. Bu gece de (2 Eylül 23.30) buna benzer bir durum başıma geldi. İş anlaşması yapıldıktan sonra komisyon alınması gerekirken iş teklifi esnasında komisyon alınıyor ve mağduriyet durumunda telafi olma durumu söz konusu olmuyor. Bin liradan fazla ücretim boş yere gitti. Bu ücreti yatırmazlarsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Sistem güzel ancak kesinlikle geliştirilmesi gereken yanları da fazla. Mağduriyetim giderilmesi ilgili mercilere başvuracağım.

1725309827330.screenshot-20240902-234258-armut-pro.jpg
03 Eylül 2024 08:11 (Şikayetten 7 saat sonra)
03 Eylül 2024 13:06

Aradığım numarayı mailden size gönderebilirim. Zarara uğradığım tutar iadesi yapılmazsa ilgili mecralara kesinlikle başvuracağım. Bilginize.

03 Eylül 2024 15:26

Merhaba, Sizinle yaptığımız görüşmede de ilettiğimiz gibi isteğiniz doğrultusunda gerekli aksiyonları aldık. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

Teklif Verdiğim İşlerde İletişim Kurulamıyor Param Boşa Gidiyor

teklif-verdigim-islerde-iletisim-kurulamiyor-param-bosa-gidiyor-4.pdf
teklif-verdigim-islerde-iletisim-kurulamiyor-param-bosa-gidiyor-3.pdf
teklif-verdigim-islerde-iletisim-kurulamiyor-param-bosa-gidiyor-2.jpg
teklif-verdigim-islerde-iletisim-kurulamiyor-param-bosa-gidiyor-1.jpg
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
27 Eylül 2023 12:33