Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Armut Toroslar Mersin Ev Taşıma Deneyimi

Perihan
27 Haziran 2024 14:24

13 Haziran 2024 tarihinde Y**** Evden Eve Nakliyat Toroslar Mersin adli sözde kurumsal firmayla evimi taşıdılar. Bu firmayı ablam birkaç hafta önce Armut isimli firmadan teklif alarak bulmuştu. 22bin TL'ye anlaştık. İletişim numarası da 0552********94. Ben işte olduğum için annem başlarında durdu ve yeni eve gelip siyah poşetleri açmaya başladığımda bir suru eşyamın zarar gördüğünü fark ettim. Maaşımın yatmasını beklediğim için 5 bin TL'yi ertesi güne bırakmıştım Y**** isimli şahısı arayıp eşyalarımın zarar gördüğünü söyledim ve bu kişi bana ''paranın kalanını hemen ödemezsiniz Adana'ya gelirim benzin parasını da size ödetirim. Beni oraya getirtmeyin'' dedi. İzin istemeden buzdolabımdan yiyip içmişler bari işlerini düzgün yapsalardı. Ödemeyi Ç***** ç. Adli birisine yaptım. Soyadını yazarken bile sistem hata veriyor. Acaba böyle bir soyadı var mi. Bardakları cam eşyaları 3er 4er sararak siyah poşetlere doldurmuşlar. Bos buldukları her yere bir şeyler tıkmışlar. Gece lambamı kırmışlar. Açtığım her poşette hakkımı helal etmediğimi söyledim zaten. Bu yazıyı yazma sebebim şu, eğer ki Armut üzerinden bu firmadan teklif alırsanız evini bunlara taşıtmayın. Tehdit edildim. Eşyalarım zarar gördü ve hala yaptığı işin arkasında olduğunu söylüyor bu şahıs

armut-toroslar-mersin-ev-tasima-deneyimi-1.pdf
27 Haziran 2024 14:32 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

28 Haziran 2024 17:32

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

Nimet
Nimet

Ben yeni evimi taşıdım bu firma ile. Ama çok memnun kaldım. Burada ki yorumdan önce çekindim. Ama alakası olmadığını gördüm. Her şeyi düzenli paketlediler. Ve yerlerine yerleştirdiler. Hiçbir eksik te görmedim. Ayrıca bir bardak kırıldı falan yazılmış ama eşya taşınıyor zaten bu kadarı normal. Benim eşyalarım kırılmadan geldi. Su veya meyve suyu içmelerine ki öyle bir şey görmedim insanız benim için ayıptır.

Yanıltıcı Nakliye Hizmeti Ve Armut.com'un Şeffaflık Eksikliği

Yeşim
11 Mart 2025 22:33
Yanıltıcı Nakliye Hizmeti Ve Armut.com'un Şeffaflık Eksikliği
Arzum sonuçtan hiç memnun değil

Arzum
18 Eylül 2025 18:43
Ocean Nakliyat İle Taşınma Sürecinde Yaşadığım Büyük Mağduriyet Ve Hasarlar
Asrın sonuçtan hiç memnun değil

Armut Ev Taşıma Hizmetinde Fiyat Artışı Ve Mağduriyet Yaşadım!

Asrın
02 Mayıs 2025 15:03