Armut. Com Hizmet Dışı İş Teklifleri Gönderiyor

Umut
09 Ocak 2024 10:39

Armut.com'da hizmet vermekteyim. Hizmet alanlarım petek temizleme, kombi bakım, radyatör ve kalorifer temizliği seçenekleri işaretli olduğu halde, hiç ilgilenmediğim mesleklerle ilgili teklifler gösteriliyor; hem de haddinden fazla. Kendi meslek grubumdan gelen iş fırsatlarını göremez oldum. Örneğin, bunlar işaretli olmadığı halde neden mesaj geliyor?

Taharet musluğu tamiri,
Su tesisat tamiri,
Gömme rezervuar tamiri,
Doğalgaz tesisatı,
Sifon tamiri,
Su tesisatı döşeme vs. Defalarca müşteri hizmetlerine yazmama rağmen sürekli aynı cevapla karşılaşıyorum. Artık buna bir çözüm bulunsun.

Müşteri hizmetlerinden gelen cevap bu şekildedir: 'Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim. İş fırsatları sistemimiz tarafından otomatik olarak gönderiliyor ve bu sürece manuel olarak maalesef müdahale edemiyoruz. Hizmet profiliniz haricinde başka mesleklerden iş fırsatı alırsanız, "ilgilenmiyorum - mesafe uzak" seçimiyle silebilir veya “Filtrele” özelliğini kullanarak sadece incelemek istediğiniz iş fırsatlarını sıralayabilirsiniz.'

09 Ocak 2024 14:25 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

11 Ocak 2024 10:38

Merhaba, Sizi 10.01.2024 ve 11.01.2024 tarihlerinde 2 kez aradık ancak ulaşamadık. Talebinizi bize iletirseniz, hızlıca destek olmak isteriz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

Ayhan sonuçtan çok memnun

Ayhan
08 Ağustos 2025 00:30
armutcom-hesabimda-surekli-erisim-ve-goruntuleme-sorunu-yasiyorum-2.jpg
armutcom-hesabimda-surekli-erisim-ve-goruntuleme-sorunu-yasiyorum-1.jpg

Dursun
03 Ekim 2023 11:21
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
20 Kasım 2024 19:07