Armagaz Yalova Doğalgaz Fatura Ödeme Sorunu

24 Temmuz 2024 13:53

Armagaz Yalova gaz dağıtım firması değişerek başka bir firmaya dağıtım işi verilmiş. Daha önce vermiş olduğumuz otomatik ödeme talimatları halen aktif göründüğünden Yalova'daki evimize ait otomatik ödeme oluşturamıyoruz. Yeni firmada maşallah 100 TL lik fatura için 2. Gün hemen gaz kesme ihbarnamesi göndermiş. 100 TL yi ödedik ancak armagaz firmasına bir türlü ulaşıp otomatik ödememizi iptal ettirmiyoruz. Tüm telefonlar kapı duvar. Şirketler arası bir devir işleminde vatandaş bu kadar mağdur edilmez. Şimdi ben il dışındayım 100 TL için gazım kesilse açtırmak için uğraşacağım. Daha önce vermiş olduğum otomatik ödeme talimatım aktif ancak ilgili banka ile anlaşma olmadığından fatura ödenmemiş ve bankadaki talimatım görünmüyor. Banka şirket ile görüşün diyor şirket ulaşılmaz durumda. Saçma sapan bir hal alan bu işin acilen çözülmesini armagaz tarafından otomatik ödeme talimatlarınızın iptal edilmesi ve mağduriyetimizin giderilmesi istiyoruz.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Tc Erol
Tc Erol

Yalova'daki merkezlerine gittim. Biz ödeme almıyoruz. PTT veya Akbank, Garanti, TEB üzerinden ödeyebilirsiniz deniyor. İş veya YKB'ye kabul etmiyorlar. PTT'den ödedim. Her bir İşlem için 6 TL ücret alıyorlar. Ben seçilen o bankalarla çalışmıyorum. Ödeme almak için bile aboneye işkence ediyorlar.

Nereye ödediniz

Cem
Cem

VakıfBank mobil fatura ödeme Yalova gaz yazınca Marmara gaz dağıtım t. C. Veya abone numarası sle ödeniyor

Elif

VakıfBank mobilden ödeniyor oradan ödedim

Elif

Evet bende bugün fark ettim nereye ödeyeceğiz Yapı Kredi mobilde çıkmıyor

Asım sonuçtan hiç memnun değil

Asım
04 Temmuz 2024 10:17

Yalçın
06 Temmuz 2024 10:11
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Yalova Armagaz A Ulaşamıyorum

Şeyda