Arena Bilgisayar Garanti Kapsamındaki Ürünü 2 Aydır Teslim Etmemekte.

16 Mayıs 2023 11:35

Merhaba,

15/03/2023 tarihinde Arena Sanayi ve Ticaret a. Ş. Firmasına gönderilen 0111644304 kodlu Arena -000000617947 seri numaralı ürün, yaklaşık 2 aydır net bir teslim tarihi verilmeksizin bekletilmekte. Ürün Arena sistemine girdikten 3 gün sonra, 17/03 tarihinde, sistemlerinde ürün müşteriye iade edildi şeklinde bildirim geldi. İlgili durumu mail üzerinden kendilerine bildirdim. Farklı bir koddan yeni ürün bekledikleri için ilgili kodu kapattıklarını, yeni ürün geldiğinde tarafıma sevk olunacağını söylediler. 2 ay boyunca mail üzerinden aralıklarla ürünün teslim durumunu sordurdum. En son 16/05 tarihinde telefonla kendilerine ulaştım fakat gene sadece beni geçiştirmeye yönelik konuşmalar yapıldı ve ürünü bekledikleri söylendi. Bir tarih istediğimde ise veremediklerini, tekrar başka zaman sorabileceğim söylendi. Kısaca yine geçiştirildi. Teslim edilme gününden günümüze kadar olan mail konuşmaları elimde olup KVKK kapsamında buraya koymuyorum. TÜBİS üzerinden şikayette bulunup konunun çözümlenmesi için takibini sağlayacağım.

Dönüş için mailim ve yazışmalarım tarafınızda mevcut. Ürünün Arena Garanti belgesinin orijinali de tarafınıza gönderilmiş olup, bir nüshası da tarafımda bulunmakta. Orada da yazdığı üzere ürün bütün haline ve/veya parça parça garantide olup, sadece ilgili parçanın değişimi istenmektedir. Başka bir alternatifle gelmeyiniz lütfen. Ürün İtopya çıkışlı gözüktüğünden durumu bildirmek ve yapabileceklerimi öğrenebilmek adına kendileriyle de görüşme sağlayacağım.

İyi çalışmalar.

Batuhan
Batuhan
16 Mayıs 2023 11:47

Tubis üzerinden fatura tutarı baz alınarak şikayet oluşturulmuş, gerekli tüm belgeler Ticaret Bakanlığı sistemine işlenmiştir. Ekli mailinize göre tüm ürünü göndermem gerekmediğinden sadece LED gönderilmiştir. Fakat ürün bütün olarak alınması sebebi ile fatura tutarı baz alınmıştır. Yazısı ektedir.

05 Mart 2025 17:43

06 Temmuz 2023 19:42
Arena Bilgisayar Arenanın Stok Yok Deyip Ürünümün Değişimini Sağlamaması
Arena Bilgisayar Arenanın Stok Yok Deyip Ürünümün Değişimini Sağlamaması

06 Mart 2025 20:47
Sinerji Bilgisayar'dan Yetersiz Müşteri Hizmeti
Eren sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 19:44

12 Ocak 2024 16:54