Arda Mobilya (Arda_mobilya34)

Arda Mobilya (Arda_mobilya34)
11 Ocak 2024 13:09

Arda Mobilya - S**a*** adında bir kişi Instagram ve Facebook üzerinden satış yapmakta ve maalesef beklentileri karşılamayan malzemeler satmaktadır.  Bahçelievler ve Sultangazi'deki atölyelerinde üretim yapmaktadırlar. Görselde iletişim ve mail bilgilerini paylaşmış bulunmaktayım.

Elif

Nasıl bir beklentiniz vardı binlerce kişiden 2 kisi yazmış sebep neymiş renk değişimi pardon ürün geldikten sonramı bu fikir oluştu biz diyoruz basta net olun renk konusunda

Songul

Şunu da belirtmeliyim ki kendilerini sosyal medyadan her yere etiketleyip bu durumu olabildikçe yayacağım ve yaymayı da devam edeceğim Çünkü bu şekilde insanların haklarına giremezler Ben şahsen Hakkımı helal etmiyorum

Elif

Sen zaten kimin adına çalıştığınız belli istediğini yap bu şekilde kişisel bilgiyi paylaşımlardan dolayı dava acildi e devletinizden takip edin

Songul

Arda mobilyadan baza yatak aldık yatak deforme edilmiş bozuk yapıdaydı kendileri ile iletişime geçtik değiştirileceğini söylediler sonrasında aradığımızda telefonumuzu engellediler kesinlikle hiçbir şekilde bu firmadan herhangi bir ürün talep edilmemeli alınmamalı Çünkü müşteri ile bir çözüm yoluna değil direkt engellemeyi seçiyorlar

11 Ocak 2024 13:09
Arda Mobilya (Arda_mobilya34) Kötü Yatak Ve Ranza
Hafize sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2024 22:06

Arda Yapı Dekorasyon Güven Sorunu: İnşaat Firması Mağduriyeti