Begüm sonuçtan çok memnun

12 Şubat 2024 21:36
Begüm'ün Teşekkür Mesajı
“Sorun kısa sürede çözüldü. Teşekkür ederim.”

Ankara Mamak'ta Natoyolu üzerindeki Arabica'ya çok sık gidiyorum. Bir dönem 8 kahve alana 9. Hediye diye bir kampanyaları vardı bir kart veriyorlardı ve damgayla içtiğin kahve kadarını işaretliyorlardı. Herhangi bir bitiş tarihi ne kartta yazılı ne de herhangi bir afişte yazılıydı. Ben o kartı doldurarak 7 kahve içmiştim. 8. Yi aldığımda artık bedava kahveye hak kazanacaktım ki bu kampanyanın uygulama ortamına taşındığını ve bu kartların geçersiz olduğunu söyledi oradaki çalışan. "e ben bu kartı napacağım bu kadar kahveyi almışım son kahvemde bu söylenir mi" dediğimde bizim yapacak bir şeyimiz yok yardımcı olamam denildi. Oradaki çalışanların bir şey yapamayacağını biliyorum fakat firmanın bu konudaki tutumu son derece ayıp. Bu konuda diğer insanların ne yaptığını sorunca da bir cevap alamadım. Ayrıca şubeye çok sık gitmeme ve oradaki çalışanların beni tanımasına rağmen çözüm yolu yapacak bir şey yok olmamalıydı. Çevrede bir ton kafe var ama benim tercihim Arabica idi. Fakat şu tarihten sonra bir daha herhangi bir amaçla kapısından içeri gireceğimi sanmıyorum.

13 Şubat 2024 17:44 (Şikayetten 20 saat sonra)
Begüm
Begüm
13 Şubat 2024 18:39

Sorun kısa sürede çözüldü. Teşekkür ederim.

Mehmet sonuçtan çok memnun

29 Ekim 2024 17:11
"Sorunun çözümüne yönelik ilgili markanın yaklaşımı memnuniyet verici, teşekkür ederim."
Hediye Kahve Kampanyasında Sayaç Sorunu

19 Şubat 2024 22:30