İskender sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Raporu Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Ekspertiz Raporu Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
14 Aralık 2024 16:19

Merhaba, ben oto alım satım işi yapıyorum. Bursa'da arabam.com ihalesinden 2018 Hyundai i10 araç aldım. Aracın ekspertiz raporunda sol ön kapı orijinal yazıyor, ancak resimlerde sol ön kapının resmi net görünmüyor. Ben de expere göre aldığımı söylememe rağmen, 'Bizim sorunumuz değil' deyip işin içinden çıktılar. 'Resimleri çok iyi incelemiş olsaydınız' dediler. Aradığımda muhatap bulamıyorum. Sözde müşteri temsilcisi diye koydukları arkadaşlar, kendileri ile görüştüğümde ilkinde telefonu açtılar, daha sonra cevap dahi vermiyorlar. Ben bu ticaretten para kazanmıyorum. 20.000 TL araca masraf ettim. Arabam.com'dan sözde araç tedarik ediyorum. Bizlere ve kendilerine para kazandırmak için kurulmuş bir site. Zararımın karşılanmasını talep ediyorum.

14 Aralık 2024 16:50

Merhaba Bursa'da oto alım satım işi yapıyorum arabam.com ihalesinden açık arttırmasından iki adet Ford transit araç aldım aracın resimlerinin altında açıklama kısmında motor arızalı yazılmış şikayet kabul edilmez diye sorun şu resimlere baktığınızda aracın için resimlerinde motor parçalarının hiç birinin resmi görünmüyor hatta bazı görünen ne olduğu belli olmayan parçalarında üstü örtülmüş ben araçları teslim almaya gittiğimde tüm motor parçalarının orta yere dağıldığını gördüm fakat hiçbir resimde bunlar yok müşteri temsilcisini aradığımda hiç ilgilenmedi bende sorun bildir kısmında derdimi yazarak anlatmaya çalıştım cevap olarak hiçbir şekilde sorumlu değiliz dediler muhatap bulamadım ben bu alış verişten 200.000 TL civarı zararım olacağını söylememe rağmen kimse ilgilenmedi şimdi telefon nu dahi açmıyorlar zararımın karşılanmasını talep ediyorum elimdeki resimleri paylaşıyorum iyi günler

profile profile profile
14 Aralık 2024 22:30 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ekibimize ulaşmış olup; sonuçlandığında tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, arabam.com Müşteri Hizmetleri

16 Aralık 2024 16:13

Anonim
Anonim

Ekspertizden motorun içinin gorunmesinimi istemiş ben mi yanlış anladım inşallah yanlış anlamışımdır

İskender

Yanlış anlayacak bir şey yok ekspertizde motorun yerde olduğunun herhangi bir resmi yok aracın içinde yani koltukların arasında yerde zeminde motor yok iken resimler çekilmiş daha sonra motor parçaları aracın içine konulmuş araç tesliminde motorun tüm parçaları araç içine dağıtılmış öyle bırakılmış resimlerde aracın eski ihale resimleri var ve daha sonra teslim alırken ki resimleri var resmen aldatmaca değil mi

Samet
Samet

İlan fotoğraflarında resmen motor parçalarını gizlemişler. Buna ayıplı mal satmak denir. Madem motor sökülmüş fotoğraflarını çekip koy ilana işine gelen alır ya da almaz.

Hamdi sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 01:28
Arabam.com İhalesinden 1 Parça Boyalı Aldığımız Aracın Ayıplı Çıkması
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Arabam.com İhale Sürecinde Müşteri Memnuniyetsizliği

06 Şubat 2025 02:40