Hamdi sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 01:28

Arabam.com firmasının ihalesinden 29.08.2024 tarihinde almış olduğum sağ ön kapı boyalı harici hatasız olan aracı 30.08.2024 tarihinde 865.200 TL ödeyerek almış bulundum. 31 Temmuz'da elemanımız aracı alıp Bursa'ya gelmiştir. Gelen aracı kontrol ettiğimizde aracın tüm airbaglerinin patlak, sağ ön kapı ve sağ ön çamurluğunun çıkma değişen olduğu ve aracın podyeleri, direkleri hasarlı kaynaklı olduğunu tespit ettik. Akabinde sabah araca eksper yaparak iade talebi oluşturduk. Firma kontrollerinde araçtaki ayıbı kabul edip faturası kesilmediğini, faturası kesilince iade alacağını ve zararımızın karşılanacağını bildirdi. Biz de aracı Bursa Osmangazi şubesine bıraktık. Aradan 3 gün geçtikten sonra 05.08.2024 tarihinde aracı iade alarak ödemeyi 1 gün sonra 06.08.2024 tarihinde 865.200 TL yatırmıştır. Araca yatan paramızın eksper masrafının, eleman giderlerinin, gidiş dönüş masrafı, feribot yakıt masraflarının ve paramız bizde olduğu gün kadar faiz miktarının tutarını talep ettik. Firma bize 5400 TL yatıracağını belirtti. Biz hem 7 gün paramız boşta kaldı hem de ayıplı mal ile boş yere zaman kaybettik. Masrafımızın ve paramızın karşılığı tutarın tamamının yatmasını istediğimiz için adının O*** olduğunu bildiğim personele şubeye polis çağırarak zabıt tutturacağımı ve gerekirse firmanın sahibine İstanbul'a şikayet için gideceğimi söylediğimde bana istediğin yere şikayet et. Bize kimse bir şey yapamaz. Ödediğim üyeliğe rağmen ekranını kapatacağım, bir daha açmayacağım, kimse bana bir şey yapamaz diye belirtmiştir. Şu anda hem aldığım aracın karşılığı masrafım karşılanmamıştır hem de parasını ödeyerek yıllık üyelik aldığım siteye erişimim kapatılmıştır. Firmadan ve O*** adlı çalışandan şikayetçiyim. Üyeliğe ait ekranı açacak mısınız diye sorduğumuzda artık sizle çalışmayacağız diye yazdığı yazı da ektedir. Bu firmadan araç alan galerici arkadaşlar, araçlarınıza ekspertiz yaptırın. Ayıplı aracın fotoğrafları, ekspertizi ve personelin davranış biçimi fotoğraflardadır.

14 Ağustos 2024 09:15 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ekibimize ulaşmış olup; sonuçlandığında tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, arabam.com Müşteri Hizmetleri

14 Ağustos 2024 14:59
Hamdi
Hamdi
20 Ağustos 2024 01:13

Firma avukatı kaan c. Tarafından arandım. Mağduriyetin giderileceği fakat konu için mail atmam istendi. Mail attım ancak 5 gündür çözüm sonuç çıkmadı. Mağduriyetimiz devam etmektedir.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2025 15:53
arabam.com Ekspertiz Hataları Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti
arabam.com Ekspertiz Hataları Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2025 16:39
Ekspertiz Hatası Mağduriyeti: Arabam.com'a Güven Sarsıldı
Engin sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 16:51

Kaput Filmi Söktürme Sonrası Mağduriyet Ve Satışın İptali

17 Temmuz 2025 20:01
Kaput Filmi Söktürme Sonrası Mağduriyet Ve Satışın İptali
Kağan sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2025 12:07