Aprilla Kişisel Bakım Aletleri Yetkili Servis Ve Müşteri Hizmetleri Şikayeti

14 Aralık 2024 09:52

Aprilla marka saç şekillendiricimi yetkili servise gönderdim. 30 Eylül 2024'de ellerine ulaştı. Tarafıma hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Takip numarası iletilmedi. Neredeyse 3 ay olacak, yasal süreyi çoktan aştığı için yenisiyle iade talebinde bulundum. Ancak defalarca mail atmama ve müşteri hizmetlerine aramama rağmen hiçbir çözüme ulaşamıyorum.

Müşteri hizmetlerini en az 10 kere aradım ve her aradığımda durumu baştan anlatıyorum. Hiçbir kayıt yok, haberleri yok. Tek dedikleri anlıyorum ve iletiyorum oluyor, hiçbir yardımları dokunmuyor. Bir ürün 3 aydır nasıl yapılamaz ya da gönderilemez anlayamıyorum. Müşteri hizmetleri işe yaramıyor. Teknik servis çalışmıyor. Takip numarası dahi gönderemeyen bir marka.

Kiwi yetkili servisinden de müşteri hizmetlerinden de şikayetçiyim. Mağduriyetim giderilsin. Ya ürünü göndersinler bir an önce ya da paramı iade etsinler. Ben sürekli arayıp mail atmak zorunda değilim. 3 aydır bunlarla uğraşıyorum. Alt tarafı bir saç şekillendirici gönderdim. Çalışmadıklarını ve taleplerimi cevapsız bırakacaklarını bilseydim kendim tamir ettirirdim.

Aprilla Care Saç Şekillendirici

21 Haziran 2024 15:40
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Philips Saç Düzleştiricimin Tamiri Gecikti, Bilgilendirme Ve İkame Ürün Talebim Karşılanmadı

18 Eylül 2025 21:18
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Aprilla Saç Şekillendirici Servis Süreci Sorunu

24 Aralık 2024 10:07
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Arzum Online Alışveriş Ve Müşteri Hizmetleri Problemi

Buket