Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch'un Boya Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Abdullah
16 Ekim 2024 18:36

Merhaba, Apple marka ürünler kullanmaktayım. Ürünlerimin içerisinde Apple Watch 7 45mm yeşil renk saatim mevcut. Bu saatimi 2,5 yıldır kullanıyorum. Saatin kasasında renklerin kendiliğinden boya atmaları mevcut. Bu atmalar ilk bir yıl içerisinde 1-2 tane küçük olduğu için umursamadım ama geçenlerde saatimi silip temizlerken saatimin crown düğmesinin alt kısımlarında ve yanında bulunan mikrofon kısımlarında bariz bir şekilde çok sayıda boya atmalarının olmasına istinaden Apple müşteri hizmetleri ile görüşerek servislerine gönderdim. Bugün gelen cevapta ise 15000 masraf ile cihazın yenileneceği bilgisi geldi. Bunun üzerine Apple müşteri temsilcileri ile tekrar görüştüğümde cihazın garantisi bittiği için bir şey yapılmayacağını, garanti kapsamında bile olsa ancak incelenebileceği bilgisi ile hüsrana uğratan bir cevap aldım. Ben bir müşteri olarak ürünün garantisi bitiminden uzun bir süre geçmediği halde ve de cihazın boya ve kasa hatası olmasından dolayı Apple firmasından şikayetçiyim. Alan arkadaşlarımın bu gibi durumları göz önünde bulundurarak almalarını ve ben artık bu firmanın hiçbir ürününü alma ve kullanma taraftarı değilim.

Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
28 Ekim 2024 01:15

Azer
20 Aralık 2023 14:37
Apple Saatleri Hızla Paslanıyor
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch Ekran Sorunu Ve Garanti Çıkmazı

Tuna