Özge sonuçtan hiç memnun değil

Akasya Apple Store'da Büyük Hayal Kırıklığı

16 Aralık 2024 12:35

15.12.2024 saat 16.20'de Akasya Apple Store'da telefon camı değişimi için randevum vardı. Randevu saatimde Apple'a gidip telefonumu teslim ettim ve bana 19.30'da telefonumu teslim alabileceğimi söylediler. 3 saat boyunca AVM'de telefonumun yapılmasını bekledim. 19.30'da Apple'a gittiğimde bana telefonumu yapmadan teslim ettiler. Gerekçe olarak ilk önce telefonunuzun iç aksamında eksik parçalar var, anteni eksik dediler. Eksik parçayı göstermelerini istediğimde bu sefer anten eksik değil ama yamuk dediler. Burası zaten yetkili servis değil mi? Madem öyle, neden yetkili servis olan siz tarafından bu tamir yapılmıyor? Ayrıca bunu siz yapmayacaksınız kim yapacak dediğimde, 'Biz yardımcı olamıyoruz, herhangi bir telefoncuda yaptırabilirsiniz' deyip mağazadan resmen 'gönderdiler'.
Hem Akasya Apple servis telefonumu yapmadı, mağdur etti. Bir de üstüne 3 saat boyunca beni boşu boşuna beklettiler. Kesinlikle Akasya Apple'ın içeride kalifiyesiz, yetersiz servis elemanları var ve de yedek parçaları yok. Mağaza çalışanları son derece kaba ve müşteri memnuniyeti kaygısından son derece uzak kişiler. Konu hakkında sonuna kadar hakkımı arayacağım ve hukuki yollara başvuracağım.

profile profile profile

Sefa sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 12:18

22 Temmuz 2024 20:03
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 18:23

20 Eylül 2024 18:18
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 15:44