Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ape Ryder Dc20 Arka Motor Bozuk Ve Tamir Etmiyorlar

28 Ağustos 2024 22:32

APE Ryder DC20 modelini BİM'e geldiğinde almıştım. 20 gün kullandıktan sonra arka motoru bozuldu. Yetkili servise götürdüm, yaklaşık 1 aydır tamirde ve yetkili servise sistem açmadıkları için bisikleti kullanamıyorum. Neredeyse her gün müşteri hizmetlerini arıyorum, şikayet ediyorum. İlgileneceklerini söylüyorlar ama maalesef değişiklik yok. Yetkili serviste temsilciyi arıyor ama sistem açılmadığı için arka tekerlek motoru değişmiyor. Buradan da şikayetlerimi iletiyorum.

30 Ağustos 2024 17:00

Herhangi bir şekilde ulaşım veya şikayetimi dikkate alan olmadı bisikletim hala yetkili serviste duruyor yetkili servise veya bana hala geri dönüş yapmadılar bisikletim tamirde durduğu süre zarfı sürdüğüm süre zarfından fazla sizde alacaksanız herhangi bir problem olduğunda aynı şeyler olmaz umarım

24 Eylül 2024 12:47

Merhabalar uzun uğraşlar sonucu marka yetkili servisin sistemini açtı ve motor incelenmek üzere markaya gönderildi kullanıcı hatası mı fabrika üretimi hatası mı belli olunca diğer işlemler gerçekleşecek inşallah burda da çok uzun süre beklemeyiz

12 Ekim 2024 17:48

Arka motoru jantı ve lastiği incelemeye alalı yaklaşık 1 ay olacak ve hala sonuç yok galiba kendi yaptıkları motoru unuttular tekrar tekrar inceliyorlar artık sinir bozucu bir hal almaya başladı bisikletimi alalı 3 aydan fazla oldu 20 gün kullandım ve 70-75 gündür bir bisikletin arka motoru değişmiyor saçmalıktan başka bir şey değil

Ahmet
Ahmet

Yolda giderken arka Cat yerinden çıktı bunu derhal Bir çözüm alıncak bir cihaz değil

Uğur
Uğur

Tüketici Hakem Heyeti'ne e devlet üzerinden tarafına ayıpla mal satıldığını ücret iadesi ya da misliyle değişimini talep ediyorum başvurusu yapabilirsin. Malın tesliminden itibaren 6 ay içinde yaşanılan problemler teslim alındığı gün var kabul edilir. Ayrıca servisin de sana garanti belgesinde yazdığı sürede servis hizmeti vermesi gerektiği ve servisin bu hizmeti yerine getirmediğini ince ayrıntılarıyla yazıp faturayı eke yükleyip başvurabilirsiniz.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 14:24