Onur sonucu yetersiz buldu

02 Mart 2024 00:11

10.11.2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden AOC marka 24G2ZE model bir monitör satın aldım. Daha sonra, 2 ay boyunca çok sık kullanmadığımdan dolayı bir sorunu fark etmedim veya bu durum beni rahatsız etmedi. Sorunu görsel olarak ekte bulabilirsiniz. İlk 2 ay böyle bir problem yoktu; daha çok yazılarda pikselleşme vardı. 3. ayda ise monitör birden kapanıp açılmaya başladı. Daha sonra ekran piksel piksel görünmeye başladı ve durumu anlayamadım. AOC yetkili servisi olan Tecpro ile iletişime geçtim ve cihazı göndermemi istediler. 26.01.2024 tarihinde cihaz ellerine ulaşmış. Bir hafta sonra siteden kontrol ettiğimde 'değişim onayı bekliyor' yazıyordu. İki gün sonra Tecpro'yu aradığımda, ürünün değişim raporunun hazırlandığını ve üretici firmanın onayının gerektiğini söylediler. Şu an tarih 01.03.2024 ve hala onay bekliyorum. Arkadaşım Asus marka bir monitör aldı ve cihazdaki bir sorundan dolayı servise yolladı. 1 hafta içinde değişimini yaptılar. AOC'nin satış sonrası desteğin sınıfta kaldığını düşünüyorum.

profile profile profile
05 Mart 2024 15:39

Herhangi bir aktivite yok bir buçuk aydır

Engin
Engin

Bende de birebir aynı sorun oluştu. Senin yazdıklarını görünce çok canım sıkıldı. Nasıl gitti süreç? Hala sonuç alamadın mı? Ben de önümüzdeki hafta teknik servise başvuracağım.

aoc-europe-monitoru-degisim-onayi-asamasinda-bekletmek-1.jpg
Onur

Hocam benim süreç bir buçuk ay sürdü ve değişim yapıldı ama bu kadar uzun sürmesi gerekmiyordu o süre zarfında bilgisayarsız kalmak koyuyor adama kendi paramızla rezil oluyoruz resmen.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2025 13:56
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 12:13
Bozuk Monitör Ve Yetersiz Teknik Destek
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

AOC Monitörün Garanti Sürecindeki Büyük Hayal Kırıklığı

10 Ekim 2024 23:42