22 Temmuz 2024 19:37

Ücretini ödediğim antik manastır butik otel Altınoluk da odadaki ve koridorlardaki kertenkeleler yüzünden birkaç saat içinde oteli terk etmek zorunda kaldık, gece yarısı çocuklarımla mağdur olduk, hayatımda böyle saçmalık yaşamadım. Zaten 17:30 da otele vardığımızda oda halen hazır değildi, dışarıda vakit geçirip 2 saat sonra otele döndük. İçimize sinmese de (kertenkelelerden sonra) odaya girdik ve tekrar dışarı çıktık.

Gece 00:30 da odaya geldiğimizde yine kertenkele vardı. Kapının dört bir tarafı ve ortası açık oralardan her türlü haşere de girer zaten, ilk etapta oraları bile bantla kapatmaya çalıştık. Artık kalınmayacağını anladık ve çıktık. Vasatın da altında bakımsız kötü bir otel.

Yetkili kişilerin tavrı iyi niyetten tamamen uzak, para iadesini yapmadılar, yapacaklarını söyledikleri halde vazgeçtiler. Odalar bakımsız, bahçe keza öyle. Suit oda dedikleri oda başka otellerdeki standart odanın çok çok altında. Yetkili ceren hanımın ve resepsiyondaki beyefendinin tavrı müşteri memnuniyeti gözetmeyen, ticari odaklı, iyi niyetten uzak bir yaklaşım içerisindeydi.

23 Temmuz 2024 18:56 (Şikayetten 23 saat sonra)
23 Temmuz 2024 20:03
Melek
Melek
23 Temmuz 2024 20:55
Antik Manastır Butik Otel Memnuniyetsizliği

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki asla tehdit Şantaj hakaret yok. Ben gazeteciyim vs demekle bu algılanmaz algı yapmayın burada anlatılmak istenen asla tavsiye etmeyeceğimiz yaşadığımız mağduriyeti dile getireceğimizi söylemekti. Kaldı ki bu durumu yaşayan herkes de bunu yapıyor zaten yorumlar önemli herkes için. Kertenkele olayına gelince varsayım değil gerçekleri söylüyorum yoksa kimse parasını ödediği odayı gecenin 00:30'unda terk etmez çocuklarla rezillik yaşamak istemez. Hatta odaya ilk girdiğimizde büyük bant isteyip kapının açıklarını kapatmaya çalıştık biliyorsunuzdur. Malum kertenkele durduğu yerde durmuyordur tüm boşluklardan diğer odaları da geziyordur bu sebeple diğer odalara bakma gereksinimi duymadık ayrıca koridorlarda da dolaşıyorlardı. Kaporaya gelince iyi niyetli ve müşteri memnuniyeti açısından olaya baksaydınız iade yapardınız bolca fırsatınız vardı. Hatta benden IBAN bile istediniz iadeyi yapmak için sonra ne değişti bilemedim size uzunca bir süre ulaşamadık yazdım dönmediniz, size ulaşamadığımı ve mağduriyetimi resepsiyondaki beyefendiye de ayrıca anlatmaya çalıştığımda bana gidin nereye şikayet ederseniz edin diye tavır sergileyen personel dahil olmak üzere işletmenizin profili gayet açık ve nettir. LÖSEV'e bağışınız güzel bir şey ben de yapıyorum, keşke böyle bir mağduriyet yaşanmasını beklemeden bunu da malzeme yapmadan önce bağış yapsaydınız. Herkese aynı iyilikle yaklaşmanız temennisiyle Kesinlikle işletmenizi hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum, Çalışan ya da sahibi olduğunuz oteldeki müşteriye karşı olan tavrınız, bakımsız odalarınız, bakımsız bahçeniz, kokuşmuş yastıklarınız dahil otelinizi uygun bir hizmet alabileceğimiz yer olarak görmedik. Siz bizden sonra kontrol ettiğinizi söylüyorsunuz ama ben bir adet fotoğrafı hem size hem de şikayet vara gönderdim resimde çok açık ve net bir şekilde kertenkele görünüyor zaten üstüne çok yorum yapmaya gerek duymuyorum.

23 Temmuz 2024 21:12

Türkan sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 11:26
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 09:22

02 Temmuz 2023 21:03