Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf Sanatkarlar Odası Kuaför Deneyimim Ve Beklentilerim

26 Ocak 2024 10:562.780

25 Ocak Perşembe günü akşam saatlerinde Siteler Mahallesi'nde bulunan M****** G**** adlı bayanın işlettiği G**** Bayan Kuaförü'ne gittim. Dip boyası yaptırmak istediğimi ve saçlarımın yıpranmışlık durumu için ne yapabileceğimizi sordum. Protein bakımı adında bir işlemden bahsetti. Yukarıda ismi geçen bayanla fiyat konusunda anlaştık. Dip boyasının yapımını yanında çalışan çıraklık eğitimden gelen bir çocuğa yaptırdı ve kendisi ilgilenmedi. Daha sonra protein bakım işlemi için yine çırak kız, henüz lisede olan ve işlemden bihaber birisi, yapmaya çalıştı. İşlem sırasında M****** Hanım asla gelip ilgilenmedi, o sırada muhabbet edip çay kahve içti. Kız çocuğunun yapamadığını ve zorlandığını görünce neden yardım etmediğini sordum. Çocuk 'Abla' dedi. Bunun üzerine kuaför bayana çocuğun beceremediğini ve saçlarımın haline bakmasını söyledim. Müşteri olmama rağmen kadın dalga geçti ve 'Bizde böyle süreç işler' diyerek ortamdan ayrıldı. İşlemin sonunda saçlarımın çok kötü olduğunu gördüm; protein bakımı olarak adlandırılan kremi saçlarıma yedirememişler ve fön de düzgün yapılmamıştı. İşlemden hiç memnun kalmadığımı belirtmeme rağmen, bana 'Siz parasını beğenmediniz' diyerek hakarette bulundu. Şikayetçiyim, lütfen gerekenin yapılmasını istiyorum. Ne boyanın ne de bakımın düzgün yapıldığı belli. Çok mağdur oldum. Bayanın ilgisizliği ve bana yönelik hakaretleri kabul edilemez.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Ayıplı Suç Kuaför Hatası

Adana'da S******* D****** Mahallesi'nde G***** G****** adında bir kuaföre gittim. Dip boyama için gitmiştim. Benimle Kua...

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Ayıplı Suç Kuaför Hatası
1 Destek3 Yorum

Samsun Berberler Odası Salon Loca Mağduriyeti

25 Ağustos 2023 12:012.164

Samsun Kalkanca'da Salon Loca 'da saçım daha ilk defa kuaförde çalışan çırak tarafından yanlış boyandı. A*** hanım bunu ...