Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Antalya Atatürk Devlet Hastanesi ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

İnci
İnci 12 Mart 2022 03:45
Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Burun Estetiği

Antalya Atatürk devlet Hastanesi (sigorta) burun estetiği olmak için özenle seçtiğim ****** bey plastik cerrahi tarafından olduğum burun ameliyatında inanılmaz sıkıntılar yaşadım. Öncelikle burnumun öncesi sonrası halini asla bana atmadı. Onun dışında fatura kesilmedi, ödeme yaptığıma dair.

Bunlara istinaden tıpa ile ilgili bilgi verilmediği için, bez tıpa yapıldı. Bunlar inanın ufak problemler. Estetik bir görünüm için kendisine başvurdum, fakat burnum asla estetik görünmediği gibi, KBB ye burnumu gösterdiğimde, kemiklerimin kırımında bir sorun olduğu, bunlara istinaden sağ profilim ve sol profilim asla eşit olmadığı, gözle görülür şekilde belli.

Dördüncü ayımdayım burnum şimdiden düştü ve inanın benim hayalimdeki burunla alakası olmadığı gibi, bir de mağdur oldum. Kendisine ulaşmaya çalıştığımda Instagram ® üzerinden cevap vermedi.

Normalde ikinci ayda en geç atılması gereken dikişler sol burun deliğimdekiler çıktı ve iç dikiş yaptığı için, burun içimde çok kötü bir yara izi görünümü var. Onun dışında sağ taraftaki dikişim artık öyle yapıştırmış mı bilmiyorum, hala duruyor. Çünkü bantla tutuyor gibi kalmış. Gerçekten çok pişmanım.

Ödediğim 6 bin tl yi geçtim, artık o kadar mutsuzum ki, kendisini bir de tanıdıklar vasıtasıyla seçtim. Bu kadar olmaz. Haklarımı aramak için avukata başvurdum. Hastaneden gerekli evrakları alıp gerek hastane gerek doktorumdan şikayetçi olacağım. Devlet Hastanesi gerçekten pişmanlıktır.

22 Haziran 2022

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Doktorun İlginç Açıklaması

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne eşim plastik cerrahi doktoruna muayene için gitti. Burnunda eskiden kalma kırık ve morluk var. ( Daha önce KBB ye muayene olmuştuk. KBB bölümü sadece plastik cerrahinin ameliyat yapabileceğini söyledi.) Fakat muayene esnasında doktorun ameliyatı devletin karşılama...

2 hafta önce

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Personelin Sözlü Şiddeti

Antalya Atatürk devlet Hastanesi şikayeti hakkında Bu sabah (08.03.2023) nöroloji biriminde sinir testine tabii tutulan annem sabah vardiyasındaki EGM personeli tarafından sözlü şiddete maruz bırakılmıştır. Her önüne geleni azarlama hakkını kim veriyor kendilerine nereden alıyorlar bu gücü ya? Bıkt...

2 hafta önce

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Tahlil Sonucu Onayı

Antalya Atatürk devlet Hastanesi'ne 82 yaşındaki annemi götürdüm; 14.44'te verdiğimiz biyokimya ve idrar tahlili 23.47 itibarıyla hala çıkmadı. Hormon tahlili bile çıktı. Uzman onayı için bu kadar saat bekletilmemiz normal mi acaba?... Basit bir idrar tahlili kaç saatte çıkıyor?

22 Yorum

Size nasıl ulaşabilirim lütfen

Emrah

Lütfen doktorun ismini yazar mısınız. Aynı hastaneden randevu aldım mağdur olmak istemiyorum

Serap
Serap

Doktor ismi öğrenebilir miyim

Emrah

Ümit Bey'den randevu aldım ama yaptığı ameliyatları paylaşmadığı için ameliyat olmaktan vazgeçtim iyi ki de vazgeçmişim

Hüma

Ümit okan bey de benim burnumu mahvetti

Beyza

Merhabalar hangi doktora olmuştunuz bende randevu aldım eğer aynı doktorsa bende mağdur olmak istemem çok geçmiş olsun bu arada

Beyza

Merhaba oldun mu estetik ve memnun kaldın mı?

Bende ümit Okan Özcana ameliyat oldum ama beğenmedim yaptığı burnu

Sevda
Sevda

Bende sıra adim ümit okan özcan hocaya burun estetiği için fiyat nedir bilen var mi?

Adalet
Adalet

Merhabalar bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ümit hocaya randevu aldım siz ameliyat oldunuzmu

Azime

Merhaba Gökhan beye ameliyat oldum şimdi ayrıldı kendisi ama... Göğüs Estetiği mi Ümit hoca yapmıştı çok memnunu çok iyidir işinde tavsiye ederim.

Azime

Sizinle aynı aylarda bende burun estetiği ameliyatı oldum. Geçen aylarda istifa eden doktor mu yapmıştı ameliyatınızı?

Diana
Diana

Siz meme büyütme ameliyatı ne kadara yaptırdınız ve ne zaman? Teşekkürler 🌸

Zeydan
Zeydan

Merhaba sız hangi doktorun yanında ameliyat olmuştunuz

Beyza

Merhaba bir şey daha sorabilir miyim siz burun ve göğüs estetiğinizi olurken direk parayı doktora mı verdiniz benden 9000 istedi Ümit bey ama aslında bu yasal değil hastanenin dışında direk parayı ona getirmem istendi sizde mi öyle yaptınız açıkçası biraz ürkmedim değil bir sıkıntı olsa ben para verdiğimi nasıl kanıtlayacağım

Beyza

Merhabalar Atatürk devlette mi burun estetiği hangi doktora oldunuz memnun musunuz bende randevu aldım ama korkularım arttı

Meraklı
Meraklı

Merhaba ben de düşünüyorum hatta randevu da aldım ama bu yorumları görünce korktum. Yardımcı olur musunuz lütfeeenn? Siz de mi Atatürk Devlette oldunuz? Doktorunuz ve ameliyat süreciniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

Tuğçe

Merhaba bende estetik olmak istiyorum hangi doktora gittin acaba bende ona göre bir seçim yapsam ve maliyeti ne oldu bana bilgi verebilir misin?

Zehra
Zehra

Merhaba yaptırdınız mı bende Atatürk de olmayı düşünüyorum yaptırdaysanız hangi doktora yaptınız acaba

Hande
Hande

Tuğçe Hanım bende aynı hastaneden burun ameliyatı için umit okan özcan dan randevu aldım. Siz yaptırdınız mı, memnun kaldınız mı? Çok endişeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Azime

Merhaba ben Atatürk devlet hastanesinde Gökhan beye burun ameliyat oldum. 7 bin tl fakat kendisi ayrıldı. Şimdi özel termessos hastanesinde fiyat ise 15-20 bin arasında.