Anpa Gross Market Anpa Gross Müşterisini Mağdur Ediyor, Gerekli POS'dan Ödeme Alamıyor

28 Ocak 2024 20:25

Bugün, Yapı Kredi'nin bir kampanyasından faydalanmak için 212 Outlet AVM'deki Anpa Gross'tan 3853 TL'lik bir alışveriş yaptım. Ödemeyi, Yapı Kredi pos cihazı üzerinden kare koduyla yapmam gerekiyordu. Kare koduyla ödemeyi başardım fakat kendilerinin Yapı Kredi pos cihazı olmasına rağmen ödeme Ziraat Bankası'ndan çekildi. Dolayısıyla da ödemem ilgili kampanyaya yansımadı. Danışmadaki arkadaşlara durumu anlattım ve bu sorunla sürekli karşılaştıklarını, ödeme sırasında banka seçimine izin verilmediği söylendi. Ben de bu durumda ilgili kampanyadan faydalanamadığımı, Yapı Kredi pos cihazının olduğu kasadan tekrar geçirip ödemeyi o şekilde yapmam gerektiğini söyledim, az buz bir şey almamıştım çünkü. İş yükü çok olacağı için reddettiler, en fazla iade yapabileceklerini söylediler. Koskoca Anpa Gross'ta nasıl olur da böyle amatörce bir ödeme sorunu olur? Velev ki oldu, nasıl buna bir çözüm sunamazlar? Tek yapacakları şey, benden alacakları ödemeyi Yapı Kredi pos cihazı üzerinden almaktı. Hem de 8, 16 ve 24 numaralı kasalarda Yapı Kredi pos pos cihazının olduğunu da söylemişlerdi. Bu konuyla alakalı bir çözüm sunulamamasından şikayetçiyim. Düzeltilmesini rica ediyorum.

Recep sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 22:25
Anpa Gross Market Müşteri Aleyhine Yanlış Beyanda Bulunuyor.
Anpa Gross Market Müşteri Aleyhine Yanlış Beyanda Bulunuyor.
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2023 22:15
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Pos Cihazı Kullanımı Ve Otopark Sorunları Mağaza Deneyimini Olumsuz Etkiliyor

23 Eylül 2025 22:43
yanlis-pos-cihazi-kullanimi-ve-otopark-sorunlari-magaza-deneyimini-olumsuz-etkiliyor-2.jpg
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme Sorunu Ve Personelin İlgisizliği Mağduriyet Yarattı

09 Ekim 2025 20:06
Burak sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 20:42